Şimdi Ara

Pazartesi motor alıyorum renk konusunda yardım.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun sanırım motosiklet nette görmüştüm.
    Sele cbr a göre yumuşak mı yoksa sert mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Hayırlı olsun sanırım motosiklet nette görmüştüm.
    Sele cbr a göre yumuşak mı yoksa sert mi?

Daha sert hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

quote:

Orijinalden alıntı: fatihceylan93

Bence kırmızısını alın çok yakışıyor,hondanın profosyonel crosslarıda genelde kırmızı renktedir

Aldım hocam deli gibi geziom :)

Hayırlı olsun hocam çok zevkli bir motor bende 600rr var,250r ve crf250l var bu aralar hep crf binip yaramazlık yapıyorum :D çok zevkli motor
  • Hayirli ugurlu olsun,micirlara dikkat edin yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlkndnmz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız binesin.
    Ama en çok kıyafetlere bayıldım doğrusu. Özellikle tebrik etmek istedim. kıyafetlerin tam olarak binmek gibi bir olay çok örnek olmuş. TBRKLR.......
  • Sağolun hocam teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 4 Ekim 2013; 13:28:54 >
  • hocam bnde cbr 250 r almayı düşünüyorum ilk motor olarak.Bu araç hakkında görüşleriniz nelerdir?Şehir içi için uygun mu?performansı şehir içinde ki sıkıştırmalardan sıyrılmak için yeterli mi?Sürüş pozisyonu yorucu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

hocam bnde cbr 250 r almayı düşünüyorum ilk motor olarak.Bu araç hakkında görüşleriniz nelerdir?Şehir içi için uygun mu?performansı şehir içinde ki sıkıştırmalardan sıyrılmak için yeterli mi?Sürüş pozisyonu yorucu mu?

Tam 1 sene kullandım hocam cbr 250r'yi
    İvmelenmesi gayet başarılı güzel gidiyor alet....
    Oturuşuda yorucu değil daha çok enduro kullanır gibi dik oturuluyor...
    Artcılı sürüşde artcı için biraz sıkıntı oluyor iki kalıplı erkek binerseniz bi bayan alırsanız problem yok...
    1 sene boyunca hiç bir sıkıntısını görmedim şuan kardeşim kullanıyor...
    Hoşunuza gittiyse sorunsuz makine gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz

Lakin lastikleri gerçekten çok kötü sürekli kayıyor fazla sınırları zorlamayın sıfır alırsanız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

hocam bnde cbr 250 r almayı düşünüyorum ilk motor olarak.Bu araç hakkında görüşleriniz nelerdir?Şehir içi için uygun mu?performansı şehir içinde ki sıkıştırmalardan sıyrılmak için yeterli mi?Sürüş pozisyonu yorucu mu?

Tam 1 sene kullandım hocam cbr 250r'yi
    İvmelenmesi gayet başarılı güzel gidiyor alet....
    Oturuşuda yorucu değil daha çok enduro kullanır gibi dik oturuluyor...
    Artcılı sürüşde artcı için biraz sıkıntı oluyor iki kalıplı erkek binerseniz bi bayan alırsanız problem yok...
    1 sene boyunca hiç bir sıkıntısını görmedim şuan kardeşim kullanıyor...
    Hoşunuza gittiyse sorunsuz makine gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz

Lakin lastikleri gerçekten çok kötü sürekli kayıyor fazla sınırları zorlamayın sıfır alırsanız...

teşekkürler hocam, zaten daha yeni başlıyacağım için sınırlarıyla işim olmıyacak

• Hayırlısı hocam ama sıkıştırmalar konusunda sıkıntınız olmasın vites düşürüp gazı köklediniz an küçük hacimli otomobilleri arkanızda saniyeler içinde kaybedersiniz frenlemesi,virajlarda verdiği güvenlik hissi 10 numara ilk motor olarak problem olmaz yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 4 Ekim 2013; 17:05:53 >
  • quote:

Hayırlısı hocam ama sıkıştırmalar konusunda sıkıntınız olmasın vites düşürüp gazı köklediniz an küçük hacimli otomobilleri arkanızda saniyeler içinde kaybedersiniz frenlemesi,virajlarda verdiği güvenlik hissi 10 numara ilk motor olarak problem olmaz yani...

• Ben ağustosta crf250l'nin kırmızısını aldım. Aldığım tepkiler gayet olumlu. Motosiklet dikkat çekiyor. Renklerini beğendiğini söyleyenler çok oldu. Ayrıca kısa boylular içinde bir şeyler söylemek istiyorum çünkü ben de 1.69 boyunda ve 60 kiloyum ve binmeden önce kafamda soru işaretleri vardı. Motosikletin yüksekliğinin kısaltılamayacağı söylendi bayi tarafından ama ben zaten kısalttırmak istemiyordum, orjinalliği bozulmasın diye. Neyse korkularım yersiz çıktı. Motosiklet gayet dengeli ve sürmesi kolay. Tabi bu motosiklete binmek için egzersiz yapmaya başladım. Egzersiz sayesinde bacaklarımı kuvvetlendirdim. Bu egzersizleri düzenli olarak yapıyorum ve çok faydasını gördüm. Merak edenler için günde sadece 7 dakikada evde yapılabilen ve bilimsel araştırmaların sonucu olan egzersiz linklerini yazıyorum:

http://lifehacker.com/this-7-minute-research-based-workout-exercises-your-wh-498676327

Videolar:

http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/master-the-7-minute-workout-with-this-video.html

Ayrıca birisi hareketleri yapmaya yardımcı olmak için bir web sitesi yapmış:

http://7minworkoutapp.com/

Motosiklete tekrar gelirsem arazide de deneme fırsatım oldu. Girdiğim çakıllı taşlı yolların altından başarıyla kalktı. Şehir içinde de motosiklet yüksek olduğundan arabaların aynalarına çarpmadan aralardan geçebiliyorsunuz ve arabaların üstünden ilerisini görebiliyorsunuz.

Sonuç olarak bence hem fiyat bakımından, hem kullanışlılık bakımından hem görsel açıdan hem de zevk açısından başarılı bir motosiklet.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Kırmızı beyaz çok güzel duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.