Şimdi Ara

Pazartesi-Perşembe günahlar affedilir.Bir şartla...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında iki şartla ama konuya tıklayan kişinin Allah'a şirk koşacağını düşünmüyorum.Evet birinci şart buydu : Allah'a şirk koşmamak.İkinci şart da üç günden fazla küs kalmamak.Basit bir küslük nelerden mahrum bırakıyor.Önümüzdeki pazartesiye kadar küslerin barışması dileğiyle..
    Şunu da ekliyeyim aklınıza gelen küs kalma nedenleri,küslük ile ilgili olay varsa anlatabilirsiniz.
    İyi Forumlar.

• Ebuduk benımle küs galiba birşey söyledım bida konuşmadi benimle bariştirin lütfen
  • İZMİRLİ OLMADIĞI İÇİN ARKADAŞIMA KÜSMÜŞTÜM HEY GİDİ BEE. YETERİNCE MODERN VE GÜZELİM NEDEN BENİ BÖYLE KABUL ETMİYORSUN DİYORDU?

TABİ ŞİMDİ AMA BARIŞTIK "BEN İZMİRLİYİM" DİYOR ARTIK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 3 Ağustos 2014; 10:32:33 >
  • Hurafe bunlar beyler inanmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoalanınHiddeti kullanıcısına yanıt
    küs kalınca insanın arasına soğukluk girer karşıyı düşünmez gücenir ne kadar kus kalırsa o kadar uzaklaşır o insandan ; o yüzden küs olamamayız
  • Eski sevgilimle küsüz barışmayız bir daha sanırım. Kuzenini ölesiye dövdüm ayrıldık ayrılırken ne olursa olsun bir daha yüzüne bile bakmıcam demişti. Şansıma bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.