Şimdi Ara

Pazartesi sistem tamam, ekran kartı eksik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık iki aydır bilgisayar toplamak için forumu takip ediyorum. Bunun bana birçok faydası oldu; sistemimi de bu bilgiler ışığında düzenledim. (İlgili konu için bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_24100633/tm.htm) Bu pazartesi Nova'dan sistemi almayı düşünüyorum. Kararımı ekran kartı için SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 675/2000 modelinden yana kullandım. Ancak şimdi karşıma Ati HD4850 çıktı. Şimdi sorularım:
    1) "SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 675/2000" yerine HD4850 mi almalıyım?
    2) HD4850 almak yerine 4870'i beklemeli miyim? (tabii 1. sorunun cevabına göre)
    3) HD4850 için üç seçenek var (Nova'da):
    a) GECUBE HD 4850 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/2000 (pazartesi stokta 199$)
    b) SAPPHIRE HD4850, 512MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/1986 (216$ şu an stokta)
    c) MSI R4850-T2D512, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/1986 (27 Haziran'da stokta 229$)
    Bunlardan hangisi olabilir.
    Daha önce 8800 GT'ye karar vermiştim ama HD4850 kafamı karıştırdı. İşinize yararsa eğer HD4850 için Fransız sitesinde bir inceleme var. (Google'dan buldum elbette):http://www.hardware.fr/articles/724-1/preview-ati-radeon-hd-4850.html
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Gözün kapalı HD4850 kartlardan bırını tercıh edebılırsın
    Bende alıcam ancak temmuz sonunu bekliyorum HIS serisi için.
  • HIS'i beklediğime değer mi bir ay. Çünkü tam iki aydır bekliyorum, bir ay daha beklemeli miyim? Yoksa bu üçü içinden en iyisini seçmeli miyim? (Hangisi daha iyidir acaba?)
  • hd4850
  • Tamam HD4850 olacak ama hangisi? (Zeki-Metin'in bir filmindeki "Ama hangisi? repliğine benzedi ) Yani HIS'i beklemeli miyim yoksa şu üçünden birini seçmeli miyim?
    a) GECUBE HD 4850 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/2000 (pazartesi stokta 199$)
    b) SAPPHIRE HD4850, 512MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/1986 (216$ şu an stokta)
    c) MSI R4850-T2D512, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/1986 (27 Haziran'da stokta 229$)
  • benimde ekran kartı eksik bende senin gibi düşünüyorum ya sapphire ya gecube yada msi
    bende kararsızım oof of
  • Az önce Exa'dan kasa siparişi verdim (Rc-690 460 W), başka yerde de yoktu. Kararımı verdim Gecube alacağım. Daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı. Zaten tatil de gelmiş şurada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasada bende onu düşündüm de şuna karar verdim
    GIGABYTE GZ-X5 460W
    bakalım sen beğenecekmisin gigabyte ın kasadan daha iyi dersen bende onu aliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bamsi beyrek

HIS'i beklediğime değer mi bir ay. Çünkü tam iki aydır bekliyorum, bir ay daha beklemeli miyim? Yoksa bu üçü içinden en iyisini seçmeli miyim? (Hangisi daha iyidir acaba?)

hocam ben aralıktan berri bu günleri bekliyorum sen biliyor musun?NE 2 ayından bahsediyorsun sen!!!
  • aceleci gençlik burda abiniz ocak sonundan beri bekliyor
  • abimiz bekliyo ama hd4850ler çıktı alsana işte neyi bekliyodun sen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

aceleci gençlik burda abiniz ocak sonundan beri bekliyor

sana kart aldırırsak ne ala
  • İnşallah beklediğimize değer. Pazartesi alınca inşallah ilk görüşlerimi paylaşırım.
  • bide elinde patlıomuş çok kötü olur ya az daha bekleseydin keşke adam gibi sonuçları alaydık
  • Bence de az bekleseydin ama hayırlısı bakalım yorumları alırız senden.
  • exa dan safir al
  • his beklemene değmez sen bir an ölce al 4850
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhansun

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

aceleci gençlik burda abiniz ocak sonundan beri bekliyor

sana kart aldırırsak ne ala

sana kart aldirirsak biz bu isi birakiriz.4870 nasil ki?

edit: decoder off : alpello'yu ilk gordugumde baktim her gun bir kart aliyor.dedim birak bu isleri gel bana takil dark side'ye gec 4800 bekleyelim seninle birlikte demistim.ancak cikar cikmaz aliriz demedim dur bakalim begenelim neymis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 21 Haziran 2008; 21:18:31 >

• Pazartesi günü kasa geldi kargodan, çok beğendim. Daha sonra Nova'ya gittim sistemin geri kalan parçaları için. Gigabyte'ın P35 modelleri bitmiş. Oradaki amca (
    Sezgin Bey oluyorlar kendileri sanırım) bana Asus P5Q P45, P45, DDR2, PCIExp, Socket 775 diye bir kart tavsiye etti. (144$) Gecube HD4850 almaya karar vermiştim ama o da çarşamba gelecekmiş. Şimdi şöyle bir sorun var: Forumda HD4850'nin çok ısındığı, referans tasarımlar yerine özel soğutuculu tasarımların beklenilmesi gerektiği söyleniyor. Acaba HIS, MSI, ASUS, GIGABYTE gibi firmaların özel soğutuculu tasarımlarını bekleyeyim mi? Ya da bir başka seçenekle temmuz'un ilk haftası gelecek olan GECUBE HD4870'i mi beklemeliyim? 299$ HD4870'e vermeye değer mi? Değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bamsi beyrek

Pazartesi günü kasa geldi kargodan, çok beğendim. Daha sonra Nova'ya gittim sistemin geri kalan parçaları için. Gigabyte'ın P35 modelleri bitmiş. Oradaki amca (
    Sezgin Bey oluyorlar kendileri sanırım) bana Asus P5Q P45, P45, DDR2, PCIExp, Socket 775 diye bir kart tavsiye etti. (144$) Gecube HD4850 almaya karar vermiştim ama o da çarşamba gelecekmiş. Şimdi şöyle bir sorun var: Forumda HD4850'nin çok ısındığı, referans tasarımlar yerine özel soğutuculu tasarımların beklenilmesi gerektiği söyleniyor. Acaba HIS, MSI, ASUS, GIGABYTE gibi firmaların özel soğutuculu tasarımlarını bekleyeyim mi? Ya da bir başka seçenekle temmuz'un ilk haftası gelecek olan GECUBE HD4870'i mi beklemeliyim? 299$ HD4870'e vermeye değer mi? Değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.

ben olsam 4870 i beklerim.hem onda ısınma sorunu olmayacak gibi gözüküyor...
    ama 4850 lerde boşta 70 küsür olsada (şu an 72 benim) gayet stabil.oda sıcaklığı 34 derece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.