Djibril Cisse'nin kız kardeşi oyun stili,dış görünüşü...herşeyi Cisseye benziyor.Kone'yi tanımayanlar için
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
şahsen ben tanımıyorum
fifa 2005 oynarken görüyordum. baya yetenekliydi o zamanlar. ama bilmiyorum artık oyundamı öyle
kone gelmez. gelse ağlarım zaten. müthiş futbolcu...
Hatırlamayanlar PSV maçlarını gözönüne getirirlerse orada Cisse ye benzeyen bir adam vardı.Hata GS ye gol atmıştı galiba tam hatırlamıyorum ama
PSV vermez bu oyuncuyu verecek olsa bile çok para ister
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Hatırlamayanlar PSV maçlarını gözönüne getirirlerse orada Cisse ye benzeyen bir adam vardı.Hata GS ye gol atmıştı galiba tam hatırlamıyorum ama
hocam ne cisse'si ya,herkes cisse cisse diyor
herif yattara'ya benziyor bence hatta istanbul'da izleyince dedim 'lan yattara ne zaman psv'ye gelmiş'
yav nası hatırlamazsınız istanbulda bize 2nci golü taktı ya yüzündeki o gülümsemeyi hiç unutmam,az küfür etmedim şebeğe
Ahh...Gelse ne güzel olur.Nefis bir futbolcu.Ama bonservisi sanırsam 10Milyon Euro'dan aşşağıya olmaz.
kone süper bi oyuncu bir gelse bize:D ama çok zor herhalde 24 25 yaşlarında çokda genç ama psv vermez adam ayaklarını süper kullanıyo kafa vuruşları süper videolarını izleyin derim bence izlemeye değer bir oyuncu
Dünyada ne kadar forvet varsa hepsini pazartesiye aldık nerdeyse. Canaydından bile gizli tutuluyor deniliyor 15 yaşındaki çocuklar bile transferleri biliyor nasıl oluyorsa artık. Ya tutarsa hesabı transfer bitince biz bildik demek için yazıp duruyolar.Elbet biri tutacak nasıl olsa.
Adamın teketekte gecemıyecegı futbolcu yok deparları super bızı hallac pamugu gıbı dahıtmıstı neyse umarım gelır gercektende lıncolu unutturur bu adam hadı bır kardesımız acsın Kone fan clup de uye olalım
kone nin geleceğini sanmam ama olur da gelirse müthiş transfer olur. cisseden falan iyi bu adam.