quote:Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu quote:Orijinalden alıntı: WISDOM oz Hapishanede Geçiyor Sanırım ? evet tamamen hapishanede geçiyor
quote:Orijinalden alıntı: WISDOM quote:Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu quote:Orijinalden alıntı: WISDOM oz Hapishanede Geçiyor Sanırım ? evet tamamen hapishanede geçiyor tahminim prison break tarzında olmıycaktır ama neyse :) oo Game of Thrones İndirip izleyeyim çıktı bölümü
quote:Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu quote:Orijinalden alıntı: WISDOM quote:Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu quote:Orijinalden alıntı: WISDOM oz Hapishanede Geçiyor Sanırım ? evet tamamen hapishanede geçiyor tahminim prison break tarzında olmıycaktır ama neyse :) oo Game of Thrones İndirip izleyeyim çıktı bölümü yani bence ondan iyi ama herkesin zevki farklıdır ben de başlayacağım spoiler yemeden şimdi
quote:Orijinalden alıntı: WISDOM quote:Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu quote:Orijinalden alıntı: WISDOM quote:Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu quote:Orijinalden alıntı: WISDOM oz Hapishanede Geçiyor Sanırım ? evet tamamen hapishanede geçiyor tahminim prison break tarzında olmıycaktır ama neyse :) oo Game of Thrones İndirip izleyeyim çıktı bölümü yani bence ondan iyi ama herkesin zevki farklıdır ben de başlayacağım spoiler yemeden şimdi Bak Prison Break'e laf söyletmem ! Aynen Ana konuya girme Kesin Spoiler yersin geçen bölümde izlemeden bi bakayım sonuna ne oluyor dedim baktım joffrey ölüyordu küfür ettim kendime