Bildirim
2 YILLIK BÖLÜMLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 yıllıklar hakkında bilgim yok ama forumda sağlık dışında olanlarda iş bulmanın zor olduğundan bahsediliyordu
-
teşekkür ederim yorumunuz için. -
Tanıdığım Sakarya'da makine okudu. Mezun olduktan çok az bir süre sonra İstanbul'da bir fabrikadan (3,5k+yemek+yol) iş teklifi aldı. İlgi alanınız ise bakabilirsiniz bu bölüme de. -
Pek ilgi alanım değil ama araştıracağım teşekkürler -
++ -
kardeşim yukarıda kız haklı, makine ve elektrik okuman gerek ciddiyim. gebze'ye gel eleman sıkıntısı var. babam elektrik teknisyeni yanında çalışıyor bir tane cocuk çalıştığı şirket kurumsal değil, 3700 ile başladı dedi.
cnc öğrenirsin, 5 hanelileri yakalarsın. -
Dediğiniz iki bölüm arasından gemi inşaatı olabilir belki. Gemiyle ilgili 4 yıllık bir bölük vardı sanırım, onunla ilgili yorumlarda okumuş olabilirim emin değilim ama önü açık sanırım. Sebebi de çalışma koşullarının kötü olmasıydı galiba.
Ankara'da okuyacaksınız silah sanayi teknikerliği de olabilir belki. Savunma sanayi Ankara'daki üniversitelerden baya öğrenci alıyor. Bu dediğim 4 yıllık bölümler için geçerli ama belki 2 yıllık bölümlerde de etkilidir.
Pek bilgim yok, siz bu yorumda yazdıklarıma çok güvenmeyin daha da araştırın. Ben forumda gördüklerimi paylaşmak istedim.
Hayırlısı olur umarım sizin için. -
gaz altı kaynak ustabaşlarının aldığı paraları görünce tribe girdim stajın ortasında. eğer iyi bi yerde 4 yıllık tutmuyosa yapıştırın iyi bi yerde 2 yıllığı pişman olmazsınız
-
Hocam bu zamanların gözde mesleği yazılım zaten açıköğretimden bilgisayar programcılığı yaz üstüne bi de dgs ile bilgisyaar mühendisliği oku temiz -
++ -
silah sanayi özellikle türkiye de iş yapar bence
onun dışında, 814k ya var mı bilmiyorum ama otopsi yardımcılığı iyi bir bölüm bence.
mezun olduktan sonra hemen, bir adli tıp doktorunun yardımcısı olarak işe başlıyorsun. (özel hastanelerde oluyor mu bilmiyorum ama devlette atanman lazım tabi)
ölüm yerlerini vs. inceleyip, polise rapor falan sunuyorsun. Cesedi alıp hastane de tahlillerini falan yapıyosun.
güzel bölüm bence, 814k ya varsa bak hocam.
başarılar
-
teşekkür ederim maalesef benim sıralamam da sadece ücretli var -
Tibbi dokumantasyon ve sekretetlik iyidir devlette dusunuyorsaniz is ama az buz kpss calismak lazim diyebilirim.
Baska bolume yerlesseniz bile donemlik yaklasik 350-400 lira harcla ikinci universite kapsaminda bu bolumu aciktan da okuyabilirsiniz. -
Elektronik haberleşme teknolojisine bakın bi hocam -
++ -
Up -
Gedik üniversitesi lisans okuyanlara su altı kaynak eğitimi ve sertifikası veriyordu sanırsam. Normalde alınca birkaç bin euroydu. Bunun gibi değişik yerler var aslında. Araştırmak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X