Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

quote:

Orijinalden alıntı: devan

nvidia nın son driveri yükledim ve makinanın satrancını oynamaya başladım 30 sn sonra mavi ekran aldım eski sürümlerde yok böle bişey adamgibi driver çıkaramıyormu bunlar.bluetooth karşı telefonu görüp dosya atamayan arkadaşlarhttp://rapid--share.com/files/375670924/SetupBtwDownloadSE.exe.html dosyasını indirip çalıştırsınlar kendi uploadımdır ama bana güvenmeyenler bluetooth üreticisinin sayfasını arayıp oradanda indirebilirler packard bell in sayfasında yok bu bluetooth driverı indirme programı.program sizin driveri internetten indiriyo ve kuruyo kurduktan sonra restart atın ve bluetoothakayıtlı telefonları silip yeniden yükleyin her ihtimale karşın.sorunsuz şekilde bluetooth tan dosya atabilirsiniz artik.(adreste iki -- var silin)

sağolasın hocam , yazılımı indiriyor bakalım ne olacak.

bende çalışmadı, daha doğrusu yarım kaldı yükleme;
    http://img353.imageshack.us/img353/2054/ekranalnts.png

edit: kendim sitesinden indirdim çalıştı :D

link isteyenlere broadcom'un kendi sitesi;
    http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 16 Nisan 2010; 21:01:14 >

• yükleme tamamlandı bende sorunsuzca.telefondan dosya alabildim ama hala gönderemiyorum dosya...
  • senin verdiğin linkteki ile benim verdiğim dosya aynı neden benimki niye sende çalışmadı anlamadım.bende ilk çalıştırdığımda driveri indirdi ama yüklemedi restart at demişti ve restart attım ve tekrar programı çalıştırınca tekrar indirdi ve yükledi ve bluetooth hep açıktı bende.
    ben senin sorununa yardım edemedim belki sen bana yardım edersin bios updati bir türlü yapamıyorum.pb nin sitesinden indirdiğim en_tj65_bios_130.exe bios dosyasını yönetici olarak çalıştır diyorum karşıma çıkan sadece ileri butonunu tıklıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum
    http://img63.imageshack.us/img63/7418/bios.png
    böyle bir hata alıyorum tamam bitti diyo restart at diyor atıyorum ama bios bir türlü 1.27 i 1.30 yapmıyor.bios updati daha önce hiç yapmamıştım.forumda bazıları pil ve şarj kabloları bağlı olacak yazmış öylede yaptim.güvenli kiptede denedim ama olmadı.nerde hata yapıyorum bilmiyorum.(ayrıntılı ve resimli bir şekilde anlatan çıkarsa sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devan -- 16 Nisan 2010; 22:11:28 >

• Ben de PB nin kendi yazılımını kullandım ancak bios sürümüm bi türlü yükselmiş görünmüyor bakınız ss:

BURDAN
  • v1.30 var bende, yüklemeyi yaparken pil + kablo takılıydı, yanlış hatırlamıyorsam güvenli kipteydi. ben de birkaç gün kafayı yemek üzere bios'la uğraşıp sonra tam bilmediğim bir nedenden yüklemeyi başarmış olanlardanım. istersen bir de böyle dene, interneti falan kesip yüksek performansı dene.

xperience;
    direct x? everest'ten anakart altında bios sekmesi var, ordan bakmayı deneyin. hata verdikten sonra da tamam tuşu çıkıyor, yazılım biraz garip. isterseniz tekrar deneyin siz de

ayrıca gt240m direct x 10.1 destekli olması gerek, oyunlarda yüklediğiniz dx11 hata verebilir (xp kullanırken dx10 kurmuştum, oyunlarda deliriyordu ekran, desteklemediği donanımsal bir özellik aynı sorunu verebilir)
  • siz peki nvidia 197.16 den hangi sürüme geri döndünüz bari bende ona geri döniyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocK_Dj

siz peki nvidia 197.16 den hangi sürüme geri döndünüz bari bende ona geri döniyim??

195.62 kullanıyorum ben, 196.xx kullanan var mı? sorun yaratıyor mu??

devan; ben de anlamadım niye hata verdi, üç kere denedim her seferinde download bittikten sonra hata verdi, kendi sitesinden aratıp bulduğumda isim boyut aynı olan yazılımı indirdim, çalıştı. belki o esnada açık olan programlarla çakışıp hata verdi, emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 18 Nisan 2010; 12:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

Orijinalden alıntı: RocK_Dj

siz peki nvidia 197.16 den hangi sürüme geri döndünüz bari bende ona geri döniyim??

195.62 kullanıyorum ben, 196.xx kullanan var mı? sorun yaratıyor mu??

devan; ben de anlamadım niye hata verdi, üç kere denedim her seferinde download bittikten sonra hata verdi, kendi sitesinden aratıp bulduğumda isim boyut aynı olan yazılımı indirdim, çalıştı. belki o esnada açık olan programlarla çakışıp hata verdi, emin değilim.

bende 195.62 kullanıyorum. 196 serisi cıkarmadı nvidia. direkt 197.16 cıkardı notebooklar ıcın. ama o da sorunlu cıktı. yukardakı cevaplarda benım yasadıgım sorunun bırcok arkadas tarafından yasandıgını gorebılırsınız. ben 10 gun ıcınde 2 3 defa aynı sorunu yasayınca hemen 195 e geri dondum ve kac gundur kullanıyorum bana mısın demedı tek bı hata gormedım masallah. 196 serisi masaustuler ıcın cıktı yanı 196 adı altında notebook driver ı cıkarmadılar.

bu arada driverları direkt nvidia nın sıtesınden ındırın. laptop2go idi sanırım bı zamanlar bende ordan .inf li olarak ındırıyordum ancak ne kadar saglıklı tartısılır. o yuzden nvidia artık notebook lar ıcın kendısı drıver cıkarmaya basladıgından berı kendı sıtesınden ındırıyorum ben. garantı olsun ısınız.

• bugün leptopu düşürmek suretiyle şarj girişindeki pin i kırdım.ama makinanın başkabi arızası yok pil ile çalımakta sadece şarj soketindeki pin kırıldı.şimdi bunun tamiri için vatanamı gidicem yoksa koyuncunun servisinemi yoksa herhangi bir packard bell servisinemi gitçem bilmiyorum.tahminimce garanti dışı bir arıza olduğu için ücret istiycekler başka altarnatif çözümlerede açığım önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

bugün leptopu düşürmek suretiyle şarj girişindeki pin i kırdım.ama makinanın başkabi arızası yok pil ile çalımakta sadece şarj soketindeki pin kırıldı.şimdi bunun tamiri için vatanamı gidicem yoksa koyuncunun servisinemi yoksa herhangi bir packard bell servisinemi gitçem bilmiyorum.tahminimce garanti dışı bir arıza olduğu için ücret istiycekler başka altarnatif çözümlerede açığım önerilerinizi bekliyorum.

emin değilim ama başkasına tamir ettirirsen ilerde, olmaması dileğiyle, başka sorun çıkarsa garanti dahilinde olsa bile kabul etmeyebilirler.
    şahsen böyle bir durumda koyuncuya götürürdüm, her ne kadar gidip gelmesi dert olsa da vatan'a versen haftada bir gönderiyorlardır gelen ürünleri, koyuncudan da aynı şekilde iletiliyorsa bayağı bir süre kaybedersin.

koyuncu dışında başka bir pb servisi varsa kabul edilir herhalde (arayıp sorsan daha iyi olur, hatta teknik servise yönlendirirlerse fiyatı da öğrenebilirsin)

• scorn: tavsiyen için saol.koyuncunun sitesinde garanti ve arıza ile ilgili linkleri destek bilişim sitesine yönlendiriyor
    sanırım koyuncuda makineleri onlara gönderiyor.adreslerinde kadıköyde(Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. No: 3/301 Kadıköy / İstanbul) bir şubeleri var gözüküyor oraya götürmeyi planlıyorum.
  • quote:

scorn: tavsiyen için saol.koyuncunun sitesinde garanti ve arıza ile ilgili linkleri destek bilişim sitesine yönlendiriyor
    sanırım koyuncuda makineleri onlara gönderiyor.adreslerinde kadıköyde(Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. No: 3/301 Kadıköy / İstanbul) bir şubeleri var gözüküyor oraya götürmeyi planlıyorum.

yapma ya, kadıköy mü :(

sarıgaziye gittim geldim ömrüm bitti, bilseydim (tabi garanti kapsamındaki işlemler şubeden gerçekleşebiliyorsa) direk kadıköy'e giderdim, en fazla 10dk sürerdi yol.

artık sonucu bekliyorum, eğer garantili girişi de kabul ediyorlarsa daha da ne bimeks ne koyuncu merkeze gitmek zorunda kalmam :)
  • bendeki garanti belgesinin arkasındawww.destekbilisim.com adresi var.yetkili servisler yazıyo altında bir destek bilisim 444 0 490 yardım hattı yazıyor.bu gün kadıköye gidip bir konuşcam umarım illede sarıgazi demezler sanmıyorumda hem destek bilişimin adresinde garanti kontrolü var oraya benim makinanın seri nosunu girince garanti baslangıç bitiş tarihleri yazıyor.http://www.destekbilisim.com/garanti-kontrol.aspx
  • bende yalnız oyun oynarken garip seyler oluyo.
    cod 5 oynarken mesela ilk baslar hic donma fln yok ama pc bir derece ısındıktan sonra 2 dakika kadar oyun yavaşlıyor sonra 3 dakika duzeliyor. hep boyle gidiyor yani 2 dakika boyunca 5fps fln sonra 40 a cıkıyor.
    assasin's creed 2 de de böyle ve çok sinir oynanmıyor. Normal degil heralde 5 ten 40 a çıkması bir anda.

Neden olabilir sizce? ne yapmam lazım?
    nvidia surumum 195.62, win7 64bit ultimate, physx inde son surumu var..
    ses le ilgili olabilirmi acep?
  • ya millet, ben bu hoparlörü hasbelkader kapadım, şimdi açamıyorum bir türlü; ses kayıt kısmında aygıt bulunamadı diyor nasıl düzeltirim ben bunu?

edit: silip tekrar kurdum driver'ı düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 24 Nisan 2010; 0:17:26 >
  • merhaba arkdaşlar sizden yardım istiyorum

packardbell f2465- dt002 tk kullanıcısıyım

windows7 64 bit ultimate kullanıyorum, driverların en kararlı olanlarını bulamadım, ne kadar denediysem.

lütfen size sorun çıkarmayan en kararlı windows 7 driverlarıını yazarmısınız ?

2 tane de sorum var arkdaşlar

1.cisi bilgisayardan cızzzttt diye 3 saniyelik bir ses geldikten sonra bilgisayar kitleniyor ve hiçbir tepki vermiyor bende power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.

2.cisi nero ile dvd yazarken azami yazma hızını test et tiki ni işaretlemezsem %0 da kalıyor ve yazmıyor dvd yi yakıyor ; ancak onu işaretlediğimde yazıyor dvd yi,

bunlar neden kaynaklanıyor olabilir ? fikir sahibi olanlardan yardımcı olmasını diliyorum,

şimdiden cevap vereceklere teşekkürler :)
  • Merhaba arkadaşlar benimde bi ricam var PB easynote Tj75 108tk aldım format attım şuan win7 x64 ultimate kurulu driverları kurdum tek sorun webcam driverını bulamadım. Nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba herkese;

TJ65-DT-022TK marka bir notebook önerdi arkadaşım. 2 hafta önce almıştı, kendisinde sağlam kasa bir Toshiba var eskiden de kullandığı. Ve Packard Bell'i satıyorum, ilgilenirsen haberim olsun dedi. Geçen aradım, söyledim, makinayı bana verdi 1 hafta al kullan beğenirsen al dedi. Şuan elimde makina, 3 gündür kullanıyorum ancak hala aklımı Acer'ın yeni çıkan HD5650 modeli kurcalıyor. Aslında PB gayet güzel, özellikle işlemcisi ve dış görüntüsü. Oyunlarda da pek sorun yaşamadım GTA 4 ve Dirt 2 de yüksek ayarlarda 17-25fps arasında gezinse de gene hoş makina. Mavi ekran sorununun kaynağını sayenizde ben de öğrendim. Çünkü canımı sıkmaya başlamıştı, makiandan değil de driver kaynaklı olmasına sevindim. Geçen sayfalarda rastladığım mute tuşuna basınca ışığının yanmama olayı bende de var. BT yi henüz denemedim ancak genel bir sorun var mı acaba? Bunun dışında gayet iyi makina, 2. el gibi değil zaten arkadaş neredeyse hiç kullanmadım dedi ben de güveniyorum kendisine. 1000 lira gibi bir fiyat biçti, eğer alırsam ileriki 1-2 gün içinde klubünüze veya başlığa ben de katılırım.

• aslında ocak ayından itibaren özellikle i5 teknolojisi core2duo'dan oldukça ileri, i3 de aynı şekilde. tamamen aynı bile olsalar ddr3 farkı var. şahsen 2.2ghz core2duo'dan çok da memnunsuz değilim, ama i5 imkanım olsaydı alırdım :)

(edit: dual core->core2duo)
    --------------------------------

millet şu resme bir bakın, nasıl 2.7gb ekran kartı olabilir? bu ram'lerle tümleşik çalıştığını mı gösteriyor? eğer öyleyse x64 kullanmanın pek bir avantajı olmuyor, hatta bırak 3'ü, 2.5gb'dan bile az ram kalıyor bu değere göre. yoksa harddiski mi kullanıyor? (bu arada niye vista görülüyor bilmiyorum, everest win7 gösteriyor. gerçi everest dx 11 diyor, hangi değerler doğru anlamadım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 3 Mayıs 2010; 13:12:12 >

• bahsettiğiniz notebooktan bende de varr.... ama söyle bi sıkıntım var online cs 1.6 oynuyorum belli bi süre oynaıdktan sonra bazen hemen....nvidia görüntü vermeyi kesi ve bu durumdan kurtuldu tarzında bi uyarı geliyor nasıl çözecegim bu olayı ?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.