Şimdi Ara

PBE de dayanıklılık karışımını kaldırmışlar [Geri geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mağara olabilir

Dayanıklılık KarışımıBedel: 350 (350)
    Kullanmak için Tıkla: seviyeye bağlı olarak +120-235 Can ve 3 dakikalığına +15 Saldırı Gücü sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 14 Eylül 2013; 13:48:26 >

• Neden sevindin ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce saldırı hızı veren iksir şimdi de bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Crafty Joker

önce saldırı hızı veren iksir şimdi de bu

Yakında kahini de kaldırırlar

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım heryerden kaldırılır.Zed riven gibi heroları ilah yapıyor resmen.Zaten her yönden öndeler bide bunla tek atıcaklar resmen.
    Ap mid oynamaktan bezdim zed yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 13 Eylül 2013; 21:28:56 >
  • İnşallah hepsini kaldırırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olamaz
  • Kullanmıyordum ıyı oldu
  • Bir tek khazix te kulanıyordum ilk birkaç level op oluyordu resmen ama kalkmasına sevindim.
  • Kaldırsınlar abi saçmalık bariyer gibi birşey anasını satıyım. Adam ölecekken bir basıyor can veriyor herife
  • RIP 2 Level fb riven
  • Zed'e Kha'Zix'e Riven'e Renekton'a almayı severdim ama op başlangıç sağlıyordu düşmanda görünce sinir oluyordum değişen bir şey olmadı şahsen, zaten ad fazla oynamıyorum.
  • bruiserları nerflemek yemedi iksiri kaldırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kaldırsınlar abi saçmalık bariyer gibi birşey anasını satıyım. Adam ölecekken bir basıyor can veriyor herife

Herkes alabiliyor bunu. Sen de al senin de bariyerin olsun. Tercih senin. Haksızlık veya saçmalık değil.
  • Öyle ama sonuçta cok op en azından damage ı düşsün +15 dmg ve güzel bir hp veriyor. Kaldırılır ama yeirne alternatif getirilir sonuçta bunun bide ap vereni var O kalkmadığına göre demek ki sorun verdiği dmg da değil verdiği hp de. Yani dediğmi olaya geldik
  •  PBE de dayanıklılık karışımını kaldırmışlar [Geri geldi]

Zed'e LongSword+Pot mu başlayayım, Bot+pot mu başlayayım, RB+Ward+Pot mu başlayayım? Hiçbiri aynı etkiyi vermeyecek.

• hayırr olamaz riot no please noo midde zede alıp adam gank geldiğinde basar double alırdım noooooooo !!!!!!!!!
  • bu şaka felan mı resmini atmadan inanmam
  • oyunun içinden resim çekemiyorum simsiyah ekran oluyor.hesabın varsa dene yoksa inanmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.