Şimdi Ara

PC ACIKKEN EKRAN BIRDEN KAPANIYOR AMA KASA ÇALIŞIYOR LÜTFEN YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC 30-40 DK ÇALIŞIYOR SON BIRDEN EKRAN MAVI OLUYOR BEYAZ YAZILAR DA OLUYOR MAVI EKRANIN ÜZERINDE SONRA KAPANIYOR. AMA KASA DAN SESLER GELIYOR EKRANA FAREYE KLAVYEYE SINYAL GELMIYOR YANI SINYAL KESILIYOR AMA KASA ÇALIŞMAYA DEVAM EDIYOR

EKRAN KARTININ FANININ CALISMADIGINI FARK ETTIM BUNDANMI KAYNAKLANIYOR YOKSA BAŞKA NEDENI MI VAR ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle Hatanın Fotoğrafını çekip Buraya Koy.
    Sonra Sistem özelliklerini Yaz

• Mustafa~07 M kullanıcısına yanıt
    Hatayi yazarsan daha kolay yardimci olabiliriz
  • hata ismi yoq . söylediklerim hemen oluyor fotoğraf çekemıyorum .

• lütfen yardım edin

• ekran kartı veya monitöründe sorun olabilr başka monitörde dene ekran kartınıda denemen gerekebilir
  • biostan kaynaklanan sorun olabilir hiç overclock yaptınmı? yada kasan çok fazla ısınıyor benim eski pcmdede oluyorduda ondan söyledim bu dediklerimde sıkıntı yoksa pc ye götür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarınızdan çıkardığım hatanın kaynağı ekran kartınız. Belli bir süre çalıştıktan sonra yüksek sıcaklıklarda kart kendini koruma amacıyla kapatıyor. Sorunu çözebilmek için kasayı açıp, fanı kontrol ediniz , mümkünse temizleyiniz.
  • sherlock ne bilmiyorum

• fan bozulmus sizce yaptırımı. yoksa yeni mi alayım ? ekran kartim 5 yıllık

• lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa~07

lütfen yardım

Kardeş ekran kartın ne? bilmiyoruzki 1000 çeşit ekran kartı var eğer iyi bir kart ise yaptırın değmeyecek bir kart ise yenisini alın.
  • Mustafa~07 M kullanıcısına yanıt
    hoca üzerine iyi bir fan tak çalıştır eğer pahalı bir kart ise ama 5 yıllık bir art ne olabilrki değmez fomdan bir kart alın
  • atı hd 4650 olması lazım 1gb hızı 64 veya 128 bit eski bir kart 200 tl var şu an elimde 2gb 128 bit iyi bir kart ala bilir mıyım bu fiyata ? bu arada ekran kartını ana karta göre alınıyor muş . nasıl anlayacağım acaba ana karta uygun olup olmadığını ?

• Anakartınızın marka modelini biliyorsanız üretici sitesinden bakabilirsiniz eski ekran kartınızdan tahminle bütün ekran kartlarının yeterli olabileceğini düşünüyorum bütçenize göre ikinci el hd6850 önerebilirim ancak bu sefer psu kaç watt bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken konular.Kolay gelsin.
  • bimeks den bir kart beğen dim . asude hd 6570 2 gb 128 bit . ama ana karta uyar mi bilmiyorum

www.bimeks.com.tr/urun/128270/asus-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.aspx#specs

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Anakartınızın marka modelini biliyorsanız üretici sitesinden bakabilirsiniz eski ekran kartınızdan tahminle bütün ekran kartlarının yeterli olabileceğini düşünüyorum bütçenize göre ikinci el hd6850 önerebilirim ancak bu sefer psu kaç watt bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken konular.Kolay gelsin.

www.bimeks.com.tr/urun/128270/asus-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.aspx#specs

bu kartı almayı düşünüyorum

• alma lı mıyım sence .
    power suply 300w
    işlemci intel. 2.67ghz
    ana kart msi model bilmiyorum
    4gb RAM

• ???????

• Ekran kartı anakarta uyar güç tüketimi hakkında bir bilgim yok güç kaynağın sorun çıkarır mı bilemiyorum yetersiz kalırsa güç kaynağınıda değiştirmen gerekebilir bir site vardı onu arıyorum ama bulamadım.(ekran kartlarının güç tüketimi hk.) bulursam editlerim.

Evet almayı düşündüğünüz kart tam yükte 50 watt elektrik harcıyor yani alabilirsiniz sıkıntı olmaz aynı ürün vatanda sanırım biraz daha ucuz.

@
    Mustafa~07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 29 Ekim 2013; 22:06:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.