Şimdi Ara

PC açılırken dos yazılarında ve masaüstünde menü arkasında renkli yazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc'de WİN 7 Home Premium-32 bit yüklü.2-3 ayda bir şöyle bir problem peyda oluyor: masaüstünde mouse'la sağ tık yapınca menüler gelirya;görünüm,sıralama ölçütü,yenile...vs,mouse imlcesini bunların üstüne götürdüğümde yazılar ve arka planları renkle kaplanıyor.birde bu sorun başladığında pc açılırkenki dos yazılarıda renklenmeye başlıyor.hepsinin fotoğrafını çektim ve ekledim.format atıyorum 2 ay sonra tekrar başlıyor.biz işin içinden çıkamadık.ilk defa böyle bir sorunları karşılıyoruz.yardımcı olursanız seviniriz...
     PC açılırken dos yazılarında ve masaüstünde menü arkasında renkli yazı sorunu PC açılırken dos yazılarında ve masaüstünde menü arkasında renkli yazı sorunu PC açılırken dos yazılarında ve masaüstünde menü arkasında renkli yazı sorunu PC açılırken dos yazılarında ve masaüstünde menü arkasında renkli yazı sorunu

• yokmu cevap verecek arkadaş?
  • Ekran kartı gidiyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Ekran kartı gidiyor gibi.

bunu anlıyabileceğimiz bi program falan varmdırı dosttum bildiğin.ekran kartında sorun olup olmadığını gösteren?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksandal

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Ekran kartı gidiyor gibi.

bunu anlıyabileceğimiz bi program falan varmdırı dosttum bildiğin.ekran kartında sorun olup olmadığını gösteren?

Direkt olarak bi program yok diye biliyorum. Oyunlarda, benchmark testlerinde vs. ekranda kaymalar, renk değişimleri oluyorsa yada mavi ekran alıyorsanız bi sorun var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.