Bu gunun erken saatlerinden beri bilgisayarimda sorunlar yasiyorum. Casper marka bir laptop kullaniyorum ve bilgisayari actigimda, Windows'un loading ekrani geldikten sonra cihaz kendi kendine restart atiyor. Boot device degistirmeyi ve baslangic onarmayi denedim ancak cozum olmadi. Acaba durumla ilgili bir oneriniz var mi?
PS Vita kullanarak konuyu actigim icin bazi absurd hatalarim olabilir, kusuruma bakmayin.
(Not:) BIOS'la ve donanim isleriyle ilgili cok bilgim yok bu yuzden bu konularda yazacaklariniz biraz daha aciklayici olursa anlamam ve uygulamam daha rahat olacaktir.
Simdiden tesekkurler tum yardimci olmaya calisan arkadaslara....
Bunun bir çok nedeni olabilir:
1.Ramlerde sorun olabilir ondan sebep reset atıyor olabilir. 2.İşlemci yada ekran kartı cok ısınıyordur ondan sebep reset atıyor olabilir.Reset attıktan sonra biostan sıcaklıkları kontrol ediniz. 3.Sistemin bozulmuş olabilir bu sorun ne zaman olmaya başladıysa sistemini güvenli kipte açip o günden önceki bir tarihe geri al. 4. Format at.
Not: Casper bilgisayarlar son derece berbattır. Benimde çok başım yandığı için ve forumdaki casper kullanıcılarından biliyorum.