Şimdi Ara

Pc açılırken siyah ekranda kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 3 4 gün önce yeni ekran kartı aldım sisteme taktım driveri nvidia uygulamasından yükledim 3 gündür herhangi bir sorun yoktu fakat 4. Gün pc yi açtığımda aşağıdaki yazı çıkıyor 2 sn sonra kayboluyor ve siyah ekranda kalıyor, pc yi kapatıp acıyorum 1 2 kez giriş yaptı. Mouse ve klavye ışıkları yanıyor, pc açılırken güvenli moda göremiyorum, siyah ekrandayken ctrl alt delete olmuyor. DDU ile kaldirma islemlerinide denedim tekrar kurmak icin ama acilmadi. Anakart modelinden ekran karti uyumuna baktim o da uyumlu, eski ekran kartini taktigimda nornal sekilde aciliyor. Sorun nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz.

Pc açılırken siyah ekranda kalıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop Açılırken Siyah Ekranda Kalma Sorunu

Bilgisayarınızın açılırken siyah ekranda kalması, can sıkıcı bir sorundur. Bu durum, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

• Donanım Sorunları: Bilgisayarınızın anakart, RAM veya grafik kartı gibi donanım bileşenlerinde bir sorun olabilir.
    • Yazılım Sorunları: İşletim sistemi bozulmuş veya sürücüler güncel olmayabilir.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Bir virüs veya kötü amaçlı yazılım, bilgisayarınızın açılmasını engelleyebilir.

Sorunu Giderme Adımları:

• Bilgisayarını Yeniden Başlat: Bilgisayarını kapatıp yeniden başlatmak, sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.
    • Donanımı Kontrol Et: Anakart, RAM ve grafik kartını gevşek bağlantılar açısından kontrol et. Gerekirse çıkarıp yeniden tak.
    • Sürücüleri Güncelle: Özellikle grafik kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.
    • Güvenli Modda Başlat: Bilgisayarını güvenli modda başlatarak, işletim sistemi ve sürücüler hariç tüm üçüncü taraf yazılımları devre dışı bırak.
    • Virüs Taraması Yap: Güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanarak bilgisayarını virüs veya kötü amaçlı yazılımlara karşı tara.
    • Sistem Geri Yükleme Gerçekleştir: Bilgisayarını daha önceki bir noktaya geri yüklemek, sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.

Profesyonel Destek Al:

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala sorun çözülmediyse, profesyonel bilgisayar tamircisi desteği almanı öneririz. Donanım arızalarını teşhis etmek için özel araçlara ve becerilere ihtiyaç duyulabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.