Şimdi Ara

Pc açılış/anakart ekranında kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc nin temizlik vakti gelmişti bende daha önceleri yaptığım gibi tüm parçaları söktüm bi güzel tozları temizledim, işlemcinin ve ekran kartının macununu değiştirdim, parçaları taktım ancak pc açılmadı. Güç düğmesine bastığımda klavyenin ışıkları yanıyor, daha sonra ekran anakart açılış ekranında kalıyor.

Bu ekran gelince klavye ışığı yanıyor ancak tepki vermiyor, biosa giremiyorum. Pc yi resetleyip sürekli del tuşuna bastığımda aşağıdaki ekran geliyor.

Ancak bu ekranda görüldüğü üzere klavye iptal olmuş durumda, ışığı yanıyor ancak etki etmiyor.
    Yaptıklarım; bios pilini çıkardım değişik süreler sonra taktım, tüm parçaları söktüm ram i ekran kartını silgiyle temizledim, tüm kabloları söktüm tekrar taktım ama açmayı başaramadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bugün anakartı söktüm, yeniden taktım sonuç aynı, sanırım anakart yada işlemci mefta...

• Bilgisayarı servise götürdüm başka ekran kartı deneyince çalıştı. Ama ben ekran kartına hiç dokunmamıştım, ekran kartının sorunu ne olabilir? Sorun power supply de olabilirmi denediğimiz ekran kartı benimkinden bayağı düşük birşeydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.