Şimdi Ara

pc aciliyor ama birsüre sonra tekrar kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. benim bilgisayar gecen gun sarji bittigi icin kapandi.daha sobra actim ve suanda pc aciliyor masaustu geliyor bir sure sonra tekrar kapaniyor.ben tekrar acma tusuna basmadigim halde kendi basina aciliyor windows yazisi geliyor geri kapaniyor falan.tahminim olarak ısınınca kendiliginden kapaniyor olabilir mi? yani isininca kapanma derecesi dusmesi gbi bisey olabilir mi?uzun bi süre acmayinca direk masaustune geliyor 5 10 dk sonra geri gidiyor.fanlarda falan bi sknti yok . veyada anakartla ilgili bi sorun olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: peroxide

merhaba. benim bilgisayar gecen gun sarji bittigi icin kapandi.daha sobra actim ve suanda pc aciliyor masaustu geliyor bir sure sonra tekrar kapaniyor.ben tekrar acma tusuna basmadigim halde kendi basina aciliyor windows yazisi geliyor geri kapaniyor falan.tahminim olarak ısınınca kendiliginden kapaniyor olabilir mi? yani isininca kapanma derecesi dusmesi gbi bisey olabilir mi?uzun bi süre acmayinca direk masaustune geliyor 5 10 dk sonra geri gidiyor.fanlarda falan bi sknti yok . veyada anakartla ilgili bi sorun olabilirmi?

İLK OLARAK GÜÇ KAYNAGINDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR EĞER MASAUSTU PC İSE GÜÇ KAYNAGINDA SIKINTI OLABİLİR TEST ET DERİM..
  • Cihazda ısınma sorunu yoksa pili çıkarıp dene.

Pili çıkarınca tekrar aynı sorun olursa bi hdd ni test et hiren ile.
  • bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarina internetten bir şey indirdiysen virüs girmiş olabilir. ya da güç kaynağın elektriği kesiyor olabilir güç kaynağın eskiyse değiştir. ama ilk önce virüs var mı yok mu emin ol.
  • pilli pilsiz herseyi denedim.ekran gelmiyor olsa anakartta sorun diycem de ekranda geliyor . hdd de de sorun yok gbi

• yaptigim islemler dogrultusunda pc yaklasik 20 derecede bile kapaniyor suanda camin kenarinda disarida -5 derece falan disari hic kapanmadi yarim saattir falan rekor yani bu da. sorunu ne olabilirki yada cozumu?

• buyuk ıhtımalle psu sorunudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.