Şimdi Ara

pc açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc yi 2 ay süreyle kullanmadım...
    2 ay sonra ekran kartını(64mb mx 400>>128mb fx5200) yükselttip açtım monitöre görüntü gelmedi...anakartı değiştirdim(kt2 combo>>kt400V)...
    açma tuşuna bastığımda işlemci fanı bikaç tur döndükten sonra bilgisayar kapanıyor...tekrar açma ttuşuna bastığımdaysa açılmıyor...
    güç kablosunu çıkarıp taktıktan sonra açtığımda yine aynısını yapıp kapanıyor...
    power supply ı değiştirip denedim bi işe yaramadı...
    sorun nedir yada nasıl çözülür...
    yardımcı olursanız sevinirim...

• Elektronik aletlerde böyle sorunlar çıkıyor ki özellikle pc de.Dostum bir çok sorun olabilir.Bios pili sorunlu olabilir.ramlerinde sorun olabilir.En kötüsü ise anakartında problem olabilir.Yapabilecğin tek tek denemek parçaları
  • 2 anakarttada bu sorunu yaşadım...anartın sorunu olduğunu sanmıyorum...
    bios pili ve ramide başka bilgisayardan çalışır durumdayken aldım...şüphelendiğim işlemci , işlemci böyle bi sorun çıkarırmı...
    power ın anakarta bağlama bi sorun olmuş olabilirmi veya msı kt400V ye power bağlanma şeması fotoğrafı link yollayabilirmisiniz , ben arattım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotu -- 27 Eylül 2007; 15:56:02 >
  • kt400V üzerinde işlemciye güç sağlayan 4'lü giriş kablosunun gireceği bi yer yok veya ben göremedim...
    bununla alakalı bilgisi olan varsa , yardım ederse sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.