Şimdi Ara

bios güncellerken pc kapandı açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bios güncellerken %70 falan iken pc bi anda kapandı ve şimdi açılmıyor basıyorun power tuşuna 1 saniye olmadab direk kapanıyo ram,ekran kartı,işlemci,bios pilini çıkardım yarım saat bekledim taktım ama gene olmadı nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.

• Servise yollamaniz lazim evde cozemezsiniz hicbir şekilde.Bios bilgisayarın açılmasını sağlayan olay zaten.Fanlar falan döner ama tepki vermez PC.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarlack

arkadaşlar bios güncellerken %70 falan iken pc bi anda kapandı ve şimdi açılmıyor basıyorun power tuşuna 1 saniye olmadab direk kapanıyo ram,ekran kartı,işlemci,bios pilini çıkardım yarım saat bekledim taktım ama gene olmadı nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.

Servis şart gibi gözüküyor harddiskin ışığı yanıyormu peki bios güncellemek riskli iş hocam doğru versionu seçdiğinizden eminmisiniz güncellerken bayramdan sonra göndermeye dikkat edin önce göndermeyin bekletirler sizi
  • bizim burdaki vatanin müdürü tanıdık yaptırım kısa sürede, bide kendi sitesinden anakart modeline göre dikkatli olarak bakarak yaptım
  • quote:

bizim burdaki vatanin müdürü tanıdık yaptırım kısa sürede, bide kendi sitesinden anakart modeline göre dikkatli olarak bakarak yaptım

İşlem yarıda kesilmedi değilmi ? yada bataryayı görmediniz ve bitmiş olabilirmi mümkünse dikkatli olun bu tür konularda cihazdan olma durumunuz bile var
  • %70 de iken bi anda kapandı bazi anakartlarda reset bişesi oluyomuş benimkinde nasıl oluyor.
  • quote:

%70 de iken bi anda kapandı bazi anakartlarda reset bişesi oluyomuş benimkinde nasıl oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ra2-ghuButY

Buyrun hocam burdan jumper ile bios sıfırlamayı anlatıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim anakart h61m-p31/w8 bende o mavi şey yok nasıl yapacam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.