Bildirim
bios güncellerken pc kapandı açılmıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Servise yollamaniz lazim evde cozemezsiniz hicbir şekilde.Bios bilgisayarın açılmasını sağlayan olay zaten.Fanlar falan döner ama tepki vermez PC.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: quarlack
arkadaşlar bios güncellerken %70 falan iken pc bi anda kapandı ve şimdi açılmıyor basıyorun power tuşuna 1 saniye olmadab direk kapanıyo ram,ekran kartı,işlemci,bios pilini çıkardım yarım saat bekledim taktım ama gene olmadı nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.
Servis şart gibi gözüküyor harddiskin ışığı yanıyormu peki bios güncellemek riskli iş hocam doğru versionu seçdiğinizden eminmisiniz güncellerken bayramdan sonra göndermeye dikkat edin önce göndermeyin bekletirler sizi -
bizim burdaki vatanin müdürü tanıdık yaptırım kısa sürede, bide kendi sitesinden anakart modeline göre dikkatli olarak bakarak yaptım -
quote:
bizim burdaki vatanin müdürü tanıdık yaptırım kısa sürede, bide kendi sitesinden anakart modeline göre dikkatli olarak bakarak yaptım
İşlem yarıda kesilmedi değilmi ? yada bataryayı görmediniz ve bitmiş olabilirmi mümkünse dikkatli olun bu tür konularda cihazdan olma durumunuz bile var -
%70 de iken bi anda kapandı bazi anakartlarda reset bişesi oluyomuş benimkinde nasıl oluyor. -
quote:
%70 de iken bi anda kapandı bazi anakartlarda reset bişesi oluyomuş benimkinde nasıl oluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Ra2-ghuButY
Buyrun hocam burdan jumper ile bios sıfırlamayı anlatıyor -
benim anakart h61m-p31/w8 bende o mavi şey yok nasıl yapacam ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- skype ekran paylaşımı ses sorunu
- suya düşen telefon
- internet hızlandırıcı
- gigabyte bios tuşu
- modem kurulumu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X