Şimdi Ara

Pc açılmıyor.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar...Bu olay benim arkadaşımın başına gelmişti...bilgisayarı açtığımızda herşey çalışıyor(Güç kaynağının sesi geliyor...) ama monitör açılmıyor,ışığı yanıp sönüyor...Yaklaşık 2-3 ay öncede aynı olay başına gelmişti....Bilgisayarcıya ötürüp yaptırmıştı...Ama şimdi ben bunu kendim yapmak istiyorum...nasıl yapabilirim...yardımlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.....
  • Genelde anakart arızası yada ekran kartında bir sorun varsa yaşanıyor.Tamiri bilgisayarcıya yaptırdım demişsin. Peki sordun mu bilgisayarcı ne yapmış?
  • yedek anakart yada ekran kartı varsa onları dene.büyük olasılıkla anakart bozuk
  • çözünürlüğü ekran kartı desteklemiyor olabilir.
  • Arkadaşlar bilgisayarcıya yaptırdım ama az ücret ödediğim için o ekran kartı veya anakartı değiştirmiş olamaz...Ayrıca bilgisayarcımız mesleğini sır gibi saklayanlardandır...Nasıl yaptığını söylemez....
  • tabi kardeşim doru sölüyo arkadaş direk at anakartla ekran kartını hiç bişeyi test etmeden yanmış diye git yenisin al getir tak

aç pcnin içini kardeşim kaç tane ram var senin pcede bi de önceeden açılırken bip yapıpta mı açılıyodu eğer öle açılıyosa önce sök rami bilgisayarı ramsiz çalıştır eğer bilgisayarda ses varsa ötüyosa ram yokken anakartta hiç birşey yoktur sonra rami tak aynı slota slota bi üfledikten sonra çalıştır yine çalışmassa ramin slotunu değiştir tekrar dene sonrada buraya cvp yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_korkmaz_90 -- 26 Haziran 2009; 14:49:37 >
  • ekran kartıdan olabılır veya anakartada ekran gelıyormu ılk baslata formta atmayı denedınmı
    ?
  • Yok denemedim...Yaw ekran hiç gelmiyor...Bir şey göremiyom ekranda....Diyorumya ekran kartı veya anakartta sorun olamaz...Bilgisayarcıda çok az bir ücrete yaptırdım...Anca arkadaşın dediği gibi içini bi temizlemek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: junior_muka

Yok denemedim...Yaw ekran hiç gelmiyor...Bir şey göremiyom ekranda....Diyorumya ekran kartı veya anakartta sorun olamaz...Bilgisayarcıda çok az bir ücrete yaptırdım...Anca arkadaşın dediği gibi içini bi temizlemek lazım...

Temizledikten sonra yaz bakalım arkadaşların dedikleri de doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.