Şimdi Ara

Pc açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi geceler arkadaşlar.. daha önce çalışır durumdaki kasamı açamadım daha sonra pc hiç bir şekilde tepki vermediğinden dolayı anakart arızası olduğunu tespit ettim. GA-8SG800 olan anakartımı çıkartıp P4P800-vm monteleyip bütün parcaları taktım (power supply, ekran kartı, ram, harddisk) fakat pc hiç bir şekilde tepki vermiyor açılmıyor rami değiştiriorum ekran kartını değiştiriyorum işlemciyide değiştirdim hala aynı kasa açılıyor fakat görüntü yok nasıl cözebilirim sizce?

• yardım edebilecek yokmu ?
  • Bios resetlediniz mi?
  • Farklı bir anakartta denemissin fakat parçaların anakartına uygun olduğuna eminmisin ve Power Sv , Reset Sw Kablolarını doğru taktığndan eminmisin ?
  • hayır biosu resetlemedim

eski bi kasa ama idare ediyordu beni.. üstünde 512 DDR ram var celeron 2.4 işlemci 128 agp ati ekran kartı 350 watt power supply ve power sv taktım sadece ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByShade -- 26 Ocak 2012; 23:12:01 >
  • Birde VM olduguna gore onboard a hic takmayi denediniz mi monitor kablosunu? deneyin olmaz ise...
    bios nasil resetlenir diye internette cok rahatca bulabilirsiniz...
  • onboarda taktım aynı.. resetledim ama sonuc hala aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByShade -- 26 Ocak 2012; 23:10:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu da sorun olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.