Şimdi Ara

pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr bilğisyarmda hiç bi şey yoktu sabah açtım açılmadı ve şunları denedım
    1 .remleri deiştim
    2.power deiştim
    3.hdd deiştim
    4.ekran kartı deiştim
    5.monitör deiştim
    6. hdd kabloları deiştim
    olmadı ve bende bios jumperini söküp öbür jaka taktım daha sonra aynı yerine tktım açıldı pcyi yenıden başlattım gene açıldı ama komple pcyi kapatınca gene aynı sorun oluyo bu neyin nesidir

• ee cevap içinde zaten anakart kalmış sadece anakartta sorun var büyük ihtimal. elektrikle ilgili parçasında sıkıntı var . kaç yıllık parça ?

Yardımcı olduysam imzamdaki linke tıklayıp görüşünü belirtirsen sevinirim.
  • hocam anakartı deişirsem sorunun hallolacagını bende biliyorum bunun bi çözümü varmı 4.5 yıllık ankart belki bi çözümü vrdır diye sordum bn tşkklr
  • anakartın statik topşamış olabilir. elinizden geldiğince anakarta topraklama yapmak yaralı olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanxxx -- 11 Nisan 2013; 22:12:57 >
  • up
  • bios piliniz bitmiş pili değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardina

bios piliniz bitmiş pili değiştirin.

emınmısın kardeşim tşkklr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pili değiştirmek 2 TL ve 1 dakika denemekten zarar görmezsin merak etme.Büyük ihtimal sorununu çözer ama anakartın kondansatörlerini de kontrol et açmışken tepesi şişmiş kondansatörün varsa aynı değerdeki yenisi ile değiştir.(sıcak hava istasyonu ,pasta,flux,lehim teli,yeni kondansatör ve tecrübe gerektirir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.