Şimdi Ara

Pc Açılmıyor Sürekli Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün gece işletim sistemi xp olan pc.mi win7.ye çevirdim. Herhangi bi sorun yoktu taa ki güncellemeler yükleninceye kadar. Sabah pc.yi açtığımda 5-10dk sonra kilitleniyordu ve mecburen reset atmak zorunda kalıyordum, bir değil iki değil.. Sanırım güncelleştirmeden kaynaklı bir sorunmuş. Araştırınca bios güncellemem ya da bios.a reset atmam gerektiği yazıyordu. Bunun üzerine kasayı açıp kasadaki pili çıkarıp taktım. Şuanda pc açılmıyor kendisini sürekli resetliyor..

Ve ilginç olan bilgisayarın fişini prize taktığım an kasanın düğmesine basmadan pc çalışıyor ve sürekli reset atıyor, ekrana görüntü de gelmiyor bu nedenle sorunun power supply.den kaynaklandığını düşündüm. Ekran kartım radeon hd 5670 ve power.dan 6pinli kablo takılı. Power supply 460W. Bende power yetersiz kalıyordur diye ekran kartından güç kablosunu çıkardım ve monitörü kasadaki diğer girişe taktım anakart uzerindeki girişe, power rahatlarsa belki açılır diye. Ancak yine açılmadı ekran uyku moduna geçiyor ve pc sürekli reset atıyor. Prize takar takmaz düğmeye basmadan açılması da ayrı bi soru işareti :/

Anakart: winfast VT8237R
    İşlemci: amd athlon x2 4200+
    Ram: 3 Gb
    Ekran karti: ati radeon hd 5670
    Power supply: 460W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmkenver5 -- 8 Şubat 2013; 0:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gmkenver5

Merhaba arkadaşlar. Dün gece işletim sistemi xp olan pc.mi win7.ye çevirdim. Herhangi bi sorun yoktu taa ki güncellemeler yükleninceye kadar. Sabah pc.yi açtığımda 5-10dk sonra kilitleniyordu ve mecburen reset atmak zorunda kalıyordum, bir değil iki değil.. Sanırım güncelleştirmeden kaynaklı bir sorunmuş. Araştırınca bios güncellemem ya da bios.a reset atmam gerektiği yazıyordu. Bunun üzerine kasayı açıp kasadaki pili çıkarıp taktım. Şuanda pc açılmıyor kendisini sürekli resetliyor..

Ve ilginç olan bilgisayarın fişini prize taktığım an kasanın düğmesine basmadan pc çalışıyor ve sürekli reset atıyor, ekrana görüntü de gelmiyor bu nedenle sorunun power supply.den kaynaklandığını düşündüm. Ekran kartım radeon hd 5670 ve power.dan 6pinli kablo takılı. Power supply 460W. Bende power yetersiz kalıyordur diye ekran kartından güç kablosunu çıkardım ve monitörü kasadaki diğer girişe taktım anakart uzerindeki girişe, power rahatlarsa belki açılır diye. Ancak yine açılmadı ekran uyku moduna geçiyor ve pc sürekli reset atıyor. Prize takar takmaz düğmeye basmadan açılması da ayrı bi soru işareti :/

fişe takınca bilgisayar kendiliğinden açılıyor demişsin ve kendiliğinden pc yeniden başlıyor demişsin.power tuşun basılı kalmış olabilir anakarta bağlanan power tuşunun kablosunu çıkar,çıkarttığın kablonun anakartta bulunduğu pinlere tornavidayla değdirerek pcyi açmayı dene

• Tuşu kontrol ettim takılı kalmamış ancak fişi prize ilk taktığımda kendiliğinden açılıyor sonradan normal durum ama pc açılmıyor işte ekrana görüntü de gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmkenver5

Merhaba arkadaşlar. Dün gece işletim sistemi xp olan pc.mi win7.ye çevirdim. Herhangi bi sorun yoktu taa ki güncellemeler yükleninceye kadar. Sabah pc.yi açtığımda 5-10dk sonra kilitleniyordu ve mecburen reset atmak zorunda kalıyordum, bir değil iki değil.. Sanırım güncelleştirmeden kaynaklı bir sorunmuş. Araştırınca bios güncellemem ya da bios.a reset atmam gerektiği yazıyordu. Bunun üzerine kasayı açıp kasadaki pili çıkarıp taktım. Şuanda pc açılmıyor kendisini sürekli resetliyor..

Bios pilini çıkar 30 saniye bekle , Tekrar format atmayı dene güncelleştirmeleri kapat .

• Hala aynı pc açılırken 2 defa reset atıyor ve sonra çalışmaya devam ediyor ancak görüntü yok yani hala aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Sürekli Reset Atıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.