Şimdi Ara

pc acilmiyor ve klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc acilirken windows surdurme yukleyicisi baslikli bir ekran geliyor. Sistem calismasini önceki konumdan sürdürme denemesi basarisiz oldu, yaziyor. Surdurme yeniden denensin mi diye sormus ve altindada iki secenek var:
    -Sistem calismasini devam ettir.
    -Geri yukleme verilerini sil ve sistem onyukleme
    Klavye ile birini secip entere basmam gerekiyor ancak klavye calismiyor. Süre fln da yok. Boyle kaliyor. Pc acilirken biosa girmek icin 'Del' tusuna basip girebiliyorum. Biosdayken de klavye calisiyor ancak bu ekranda calismiyor. Format atmayi denedim. Bir tusa basin ekranindada klavye calismadi ancak biosda yine calisti. Formatta atamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada USB girisli klavye kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mslm444

Pc acilmiyor ve klavye sorunu

Pc acilirken windows surdurme yukleyicisi baslikli bir ekran geliyor. Sistem calismasini önceki konumdan sürdürme denemesi basarisiz oldu, yaziyor. Surdurme yeniden denensin mi diye sormus ve altindada iki secenek var:
    -Sistem calismasini devam ettir.
    -Geri yukleme verilerini sil ve sistem onyukleme
    Klavye ile birini secip entere basmam gerekiyor ancak klavye calismiyor. Süre fln da yok. Boyle kaliyor. Pc acilirken biosa girmek icin 'Del' tusuna basip girebiliyorum. Biosdayken de klavye calisiyor ancak bu ekranda calismiyor. Format atmayi denedim. Bir tusa basin ekranindada klavye calismadi ancak biosda yine calisti. Formatta atamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada USB girisli klavye kullaniyorum.

eğerki biosa girebiliyorasanız(ki evet) biostan usb klavye seçeneğini enable yapın..ve kaydetip çıkın...çalışacaktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.