Şimdi Ara

Pc açılmıyor yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC yi boyamıştım sprey boyayla dikkatlice boyadım sonra begenmedim geri soydum ama bunda sorun yok çalışıyordu boyadıktan sonra ben kış günü dışarı balkona koydum poşetli bi şekilde daha sonra geri içeri aldım çalışmadı açtım içini temizledim ama nemlenmişti şuan kabloyu taktığımda ses geliyor elektrik gidiyo yani kabloyu takarken tık diye bi ses geliyo yani elektrik aldığını anlayabiliyorum ama açma tuşuna basıyorum açılmıyor ne yapıcam yardım edin lütfen acil

Pc açılmıyor yardım.

bu kabloyu taktığımda ses geliyor elektrik gittiği anlaşılıyor.
     Pc açılmıyor yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiryoou -- 2 Temmuz 2012; 15:26:05 >

• ne yaptınız tam anlamadım ama ..kışın dışarıya koydunuz şimdi aldınız çalışmıyor oylemi ..

dışarıda su falan geçmiş olmasın içine yada havalardan nem v.s.. içini açın kablolarını çıkarın kontrol edin .. tekrar toplayın .. nemli oldugunuda soyluyorsunuz ilginç bir durum ..bılgısayarı neden dışarıya bırakdın kı .. ? ..belkide oksıtlenme falan vardır .. bakmanız gereklı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ne yaptınız tam anlamadım ama ..kışın dışarıya koydunuz şimdi aldınız çalışmıyor oylemi ..

dışarıda su falan geçmiş olmasın içine yada havalardan nem v.s.. içini açın kablolarını çıkarın kontrol edin .. tekrar toplayın .. nemli oldugunuda soyluyorsunuz ilginç bir durum ..bılgısayarı neden dışarıya bırakdın kı .. ? ..belkide oksıtlenme falan vardır .. bakmanız gereklı ..

Soğuktan dolayı içinde nem olmuş yani soğuyup ısınınca öyle olmuş çıkartırsam toplayamazsam sıkıntı olur başka yolu yokmudur içindekilerin bir önemi yok, ama pc ye elektrik gidiyor çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiryoou -- 2 Temmuz 2012; 15:27:55 >
  • saç kurutma makınasıyla hava tut .. özellikle anakarta ...ama elektrık gırıslerını sokup takmalısın hatta sok hava tut oyle tak ..nemli nemli kullanma baska sorunlara yol acabılrsın..dıkkat et tecruben yoksa etrafından yardım almayı dene bence ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.