Şimdi Ara

PC bileşen pazarına iyi haber: Ek vergi kalktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2000 öncesinde ötv gibi olmayan vergileri koyup bu gün kaldırsanız ne oluuur, kaldırmasanız ne! Zaten doları 3 ayda 18'e çıkardınız mı çıkardınız. Şimdi 14te tutsanız ne oluuur tutmasanız ne. Biz zaten yiyeceğimiz zehiri yedik. Daha zor iyileşiriz! paramız yok ki alalım. Çok şükür ben teknolojiye ulaşıp bu yorumu yapabiliyorum ama bunu yapamayanlar ne yapsın? Entegre devre kartları yeniyor mu ki?

• Toplama pc ile değirmen dönmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global değil de bizlik gelişmeler paylaşılsa ne güzel olur.
    Ah.. Doğru bizlik olumlu gelişme yok ki içerik olsun -_-

• Indirim bekleyenlere surpriz

Değerli Müşterimiz,1 Mayıs itibarıyla Gümrük Kanununun Bazı Maddelerindeki Uygulama Değişiklikleri ile şahıslar için 1500 Avro olan basitleştirilmiş usulde işlem yapabilme limiti 150 Avro'ya indirilmiştir.İlgili değişikliğin kapsamı hakkında detaylı bilgiye buradanhttps://dhl-news.com/t/9UZ-7SAYV-AA1D903BFF9A16DE11DAEX6E46FD922224987D/cr.aspx ulaşabilirsiniz. You can view the English version on the linked page below. B331

• paran varsa al gec arkana bile bakma fiziksel ne alirsan bu donemde kardasin hele elektronik kredi cek al odeyebilirsen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Geçende bende merak ettim, kitapları felan karıştırdım Türkiye felan iyi haber derken, bişi bulamadım. Haketen nedir ne işe yarar. Bilen varsa söylesin allasen

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    😂😂😂... dikkat ederseniz gülüyoruz artık.

• ferrum650 F kullanıcısına yanıt
    Bak 20 sene yaşamışsın. De get...

• Gercekten abd ile ilgiliymiş haber. Nasil bir forum oldu burası arkadas ya neyin kafasinda editor gorevlendiriliyor?? Eski dh' den eser yok gercekten

• abd ile çin arasında olan şeyi niye burada oluyormuş gibi yalan yanıltıcı başlıklar atıyorsun admin efendi ?

• Git gör sonra burada bık bık edenlere laf edersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %50 ek gümrük vergisi hayırlı olsun  

• O dış gücler yok mu o dış gücler

• bende türkiyede ek vergiler kalktı zannettim

• Aslında hazır gaming PClerde fiyatlar türkiye de de düşmeye başlamış en azından üsküdardaki sinerji mağazalarında 15 bin TL ye RTX 3060 lı makineler satılıyot.MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.