Şimdi Ara

PC Bileşenleri Tecnical Support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşalar isterseniz hep beraber bu sayfada pc bileşenlerinin elektronik sorunları ve çözümleri hakkında bilgiler yazsak güzel olmazsizce.Ben anakart - monitör - ekran kartı - tamiri yapmaktayım sizlerede yardımcı olmak be sizlerdende yardım almak beni mutlu edecek düşünüyorumda türkiyede toplasan 1000 tane ankart tamiri yapan vardır ama bir japonya yada cine(cin in nfusunu hesaba katmayın)bakın herkes neredeyse elektronik bilgisine sahip bizim bilgisayarcılarımızda biraz elektoronik bilerek işleri yapsalar çok güzel olur....

HER ŞEY VATAN İÇİN................ HER ŞEY VATAN İÇİN.................

• Güzel olur
  • nasıl sizce güzel mi NOT: bu resimler bir cizgi elektronik web sitesinden alın mıştır.
    bu işlemleri sizde yapmak istermisiniz.........

• Benim sorunum varrr
  • Böyle birşeyi gerçekleştirebilmek güzel oldurdu. Ancak maddi alternatifler bizi kartı komple değiştirmeye mahkum ediyor.

Ben de daha önce çalıştığım firmalardan birinde tamir işini yapıyordum. Ancak arızalı olan parçayı piyasada bulabilmek sorun, eğer ithalatçısı değilseniz.

Bulabilseniz bile kartın fiyatı 60$ iken değiştirmeniz gereken parçanın fiyatı 30$ olabiliyor. Bu da nadiren değil genel olarak böyle oluyor. Tabi risk faktörüne de katlanacaksınız bunun yanında.

Bu şekilde olunca da ithalatçı firmalar dışında bilgisayar sektöründe kart tamirinin yapılması zorlaşıyor.

Benim bu konuyla ilgili piyasa bilgim birkaç sene öncesine dayanıyor. Tabi şartlar değiştiyse bilemiyorum.
  • tughan sorunu tam olarak yazarsan yardımcı ola bilirim ayrıca yamage arkadaşım teknik malzeme çok fazla problem yaşanmıyor bu aralar.anakartı atmak yerine niye değerlendirmeyelim dimi ama...
  • yine ingilizce özentisi adminlerden bu konulara da bakmalarını istiyorum sıkıldım bu ingilizce özentiliğinden
    bari düzgün yazın ama istemez yanlış ta olsa türkçe yazın!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAZIR SİSTEM PCH GOAT V4
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

yine ingilizce özentisi adminlerden bu konulara da bakmalarını istiyorum sıkıldım bu ingilizce özentiliğinden
    bari düzgün yazın ama istemez yanlış ta olsa türkçe yazın!!!!

Bu işte anlaşılabilmek için ingilizce konuşmak lazım biraz
    Neden mi?
    1. önemli bişey demiş gibi göründüğünüz için karşı tarafın daha dikkatli dinlemesini sağlıyorsunuz..

2. Jargon artık yerleşti... Hafıza değilde RAM demek daha doğru hafıza bellek RAM in sadece M sini karşılıyor nede olsa. Daha ileri giderek bilgisayara bile laf atılabilir "alet" bilgi saymıyor çünkü.

3. Yeter be kardeşim önemli olan anlatabilmek... Hayır ukalalık yapacaksan bari doğru yap ADMİN yerine yönetici yaz... Ban lerine hiç birşey demiyorum zaten onlar paketten çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 15 Ağustos 2004, 23:05:00 >

• ben bir şekilde de olsa korumaya çalışıyorum..o kadar ayrıntıya inersek sen de "jargon" diyorsun tamam mı??sen de dikkat et o zaman!! kim ukalalık yapıyormuş anlıyoruz sanırım ben gerçeği söylüyorum sen sadece beni rezil etmeye çalışıyorsun ama kendin batıyorsun.....bu da burada bitsin uzamadan.......
  • arkadaşlar bunu tartışmanın hiç bir anlamı yok tamaq türkçe yazarım ama adam herhangi bir anakart üreticisi firmasının web sitesine girse neyi nerden bulacağını bilmiyor anlata biliyormuyum.bazı şeyleri açmamız lazım diye düşünüyorum lütfen bu forumda tartışmAYALIM GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN fatih_celikk@hotmai

HERŞEY VATAN İÇİN ....................... HERŞEY VATAN İÇİN......................
  • Jargon(Fransızca) yerine lügat(Arapça) deseydim dahamı Türkçe olacaktı...
    Sözlük desem anlaşılırmıydı?

Bende tam olarak bundan bahsediyorum(Arapça).

Seni rezil(Arapça) etmeye değil sadece mesajındaki(Fransızca, yerine "post" mu deseydim yoksa) ironiyi(İngilizce) sana göstermek istedim...

3. kısım biraz haksız olmuşsa kusura bakma, Eğer korumaya çalıştığın şey Türkçe ise bunu en iyi şekilde kullanarak yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 17 Ağustos 2004, 1:14:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.