merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi son birkaç gündür pc rastgele zamanlarda takılıyor ve tamamen donuyor birkaç dakika beklememe rağmen düzelmiyor bu yüzden sonunda resetlemek zorunda kalıyorum bazen birkaç saat açık kaldığında bazense yeni açıldığında donuyor, dolayısı ile sıcaklığın etkili olduğunu pek düşünmüyorum kaldı ki kasa içerisindeki hava akımını gayet iyi olduğu kanısındayım. bu donmanın sebebi sizce başka ne olabilir?
Hard diskinde sorun olabilir, HDTune ile kontrol et. Bir de tam sistemini yaz yardımcı olacak arkadaşlara kolaylık olur.
cmldrs
kullanıcısına yanıt
dediğin gibi kontrol edip sonucu paylaşıcam,
ayrıca sistemim; anakart: asus P8Z77-V LX işlemci: i5-3470 gpu: asus gtx760 dcu II ssd: kingston 60 gb (windows) hdd: WD 1tb Caviar Black psu: 625 watt
hem ssd hem hdd HDTune sonuçları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRKHN1907 -- 19 Kasım 2014; 12:11:04 >
wild bir uygulamada sistemini kilitliyor olabilir app loglarını kontrol et bir hata varmı virüs taramısıda yapmanı öneririm. Bu olay olmadan önce kurduğun bir uygulama varmı onuda bir düşün.
ozfidelioO
kullanıcısına yanıt
virüs taraması yapmıştım birşey çıkmadı, olaydan önce de herhangi program kurmadım