Arkadaşlar bir sorum olacak? Şimdiye kadar kullandığım windows 95-98-2000-ME-Win XP pro - home işletim sistemlerinde çoğu kez sorun yaşadım ve gideremediğim sorun olduğu zaman haliyle format attık.Tekrar sistem kurduğumuz zaman tabiki pcdeki parçaların driver larını tanıttık.Fakat ben hiç bir zaman board tanıtmadım.Hiçbir sorun ilede karşılaşmadım.Bunun nedenini ve tanıtıp tanıtmadığımızda nelerle karşılaşacağımız hk. bilgi istiyorum. Saygılarımla;
Anakart üzerinde tümleşik yani onboard donanım varsa zaten bunları harici donanımmış gibi anakart CDsinden tanıtırsın. bunların dışında kullandıgın cipset türüne göre anakartla gelen sürücüyü yüklemek sistem performansını arttırır. standart olarak yazdıgın işletim sistemleri INTIL cıpsetlerle sorunsus calışşır. VIA, ATI,SIS cipset sürümleri çogunlukla driversiz problem çıkarmaz. ancak güncel çipset sürücülerini indirip kurarsan sistem performansın artacaktır.
Teşekkürler kardeş ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme