Şimdi Ara

PC Building Simulator

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oyunu bilmeyen yoktur güzel bir bilgisayar toplama simülasyonu. Daha doğrusu bilgisayarcı simülasyonu :D Oyunda bir bilgisayarcısınız ve dükkanınıza gelen bozuk bilgisayarları tamir ediyorsunuz. Yalnız burada bir eksiklik var sanayideki kaportacılar gibi parça tamiri yapmıyoruz servisteki ustalar gibi parça değişimi yapıyoruz. :D Tabi bir de müşterilerimizin bütçesine ve isteğine göre onlara da sistem topluyoruz. Oyunda bir eksi de gta serilerindeki gibi bilgisayarı detaylı bir şekilde kullanamıyoruz sadece maile bakıyoruz parça sipariş ediyoruz falan. GTA5 deki gibi internette gezinip oyun oynamayı isterdim tabi. Eğer bilgisayar tamircisi olmak istemezseniz free building var serbest mod gibi düşünün istediğiniz makineyi hiç bir kısıtlama olmadan toplayabilirsiniz.
    Asıl bana garip gelen olay da oyunları açıp açmayacağını gördüğümüz bir program var oyunda ve burada da gerçek oyunlar var ama bana gerçeğinden çok fazla sistem gereksinimi gösteriyormuş gibi geldi. Mesela benim 6 bg ramle oynadığım oyunu en az 8 gb lazımmış gibi gösteriyor. Cihaza 1050 takıyorum bana en az 4gb ekran kartı lazım diyor. Ben bu oyunu ekran kartsız bilgisayarda oynatıyorum ne diyorsun sen :D
    Bu arada oyundaki bütün parçalar da lisanslı. Şahsen benim için güzel bir detay.
    Siz bu sistem gereksinimleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce PC Building Simulator'daki sistem gereksinimleriyle gerçek oyunun sistem gereksinimleri birbiriyle aynı mı yoksa farklı mı? Ya da oyundaki bileşenlerin özellikleriyle gerçek bileşenlerin özellikleri aynı mı? Bu gerçekçilik detayı da önemlidir benim için eğer gerçek değilse hayal kırıklığına uğrarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farming Simulator 22
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.