Şimdi Ara

!!!PC CALISIYOR AMA EKRAN GELMIYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende ıntel core 2 dua 3 gb ram asus p5 anakart bı makına var ;ocak da usa dan 750 ocz power ve atı4850 saphire ekran kartı getırdım monte etttırdım,cok guzel calısıyordu fakat 10 gun onceden berı alete bırseyler oldu?;acıyorum fan calısıyor kasanın ısıgı yanıyor ama tık yok ekran gelmıyor klavyenın ısıkları dvd romu calısmıyor?reset tusuda calısmıyor ?powerınından basarak kapatıyorum tekara denıyorum bazen 4 uncude bazen 7 cıde normal calısıyor?bıde acılısı ınanılmaz yavasladı?2 dakıkada acılan pc artık 5 dakıkada acılıyor?hard dıskı bosalttım neredeyse maksımum %40 ı dolu?sızce neden boyle bırsey oluyordur dostlar?acil yazarmısınız?
    [DHVideo=]

• Guzel bir soru sorayim. amerikadan getirdiniz psu 110V ile mi calisiyor 220-230 ile mi?
  • ewet türk standardı 220 mi ama psu lar üretilirken türkiye değil dünya standardına göre üretilir hele yurt dışından aldıysanız çevirici 110 de olabilir bencede mantıklı ama şu varki ram yada elektriksel dalgalanmadan da anakartında etkilenmiş olabilir bunları kontrol et en son başka parçalarla dene olmadı kartı dışarıya al sıfıra o şikilde denerseniz bir sonuc elde etmeye çalışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRKTSR -- 6 Mart 2010; 11:29:26 >
  • Hocam anladıgım kadarı ıle100-240 arası gıbı bır ıbare var..urun tam olarak budur
    http://www.ocztechnology.com/products/power-supplies/high-performance/ocz-gamexstream-850w-power-supply.html
    bırde sız bakarmısınız?

ama hıcbır sorun yoktu 2,5 aydır?soyle ılgınc bırsey oldu benım pc de ups vardı oncekı powerım 350 w ıdı ben dıkkat etmedım ups de 600 lukmus sonra bıgun elektırık kesıldı ve makına kapandı?onda sonra dıkat ettım ıpskaldırmıyor dıye ups ı cıkarttım..ama bu sorun yıne o kesıntıden 1 ay sonra cıktı ortaya?vırus olabılırmıs yanı software bır problm olabılırmı?format atmalımıyım sızce?

bakın vıdeoyada kaydettımeklıyorum

• videoya bakılamıyor.power supply bağlantılarını bir kontrol et.olmadı edinebilirsen başka powerle dene...
  • Eskı powerım duruyor amayenı ekran kartım sapphire atiredeon 4890 1 gb ddr5 eksı power ıle calısmaz degılmı? eskı power 300 w...
    vidoların ekle dıyorum bu kodu kullanın dıyor ama olmadı sanırım

" allowfullscreen onload="frameLoaded(38251238)">

]

[DHTUBEtezcanbarlastezcanbarlas-850]

tum alternatıflerı denedım video ıcın...

hacom sızce en dıkkat cekıcı power mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakrtı dıuşarıya al bios unu sıfırla ve son olarak kartı diğer bileşenlerden ayır yani demek istediğim cam yazıcı veya buna benzer şeyleri bağlama çıplak kalsın anakartın ve bu şekilde deneve kartı deşaırda çalıştıracağın zaman işlemcini sök ramini sök ve tüm bileşeneri tekrar tak dene diyebieceğim bu kadar
  • Hocam dedıgınız gıbı bıousun pılını cıkarıp bekledım tekrar taktım sımdı ıyı gorunuyor eger bırdaha aynı seylerı yaparsa tekrar sıze yazarım ;bır muhendıs arkadasım biousun yazılımını guncelle dedı?o nasıl oluyor acıkcası bılmıyorum ?sızde bıos yazılımı ıle ılgılı bılgısı olan varmı?
    tesekkurler
  • anakarttan anakarta bios değişebilir daha doğrusu markadan markaya ama forumda falan araştırırsan bulabilirsin güç kaynağı falan kullanmıyorsan türkiyede bir bilgisayara her şey olabilir bir bakmışsın220 gelir 10sn sonra bir daha bakarsın voltaj inmiştir 180w dalglanmalardan etkilenebilir ki ben güç kaynağı bağlı olupta güç kaynağını yakan birçok makina gördüm:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRKTSR -- 11 Mart 2010; 11:59:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.