Şimdi Ara

Pc çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Başlıktada yazdığım gibi pc klavye mouse çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam gerekiyor. Ram'in slotunu değiştirdim yine ayni. Arkadaşlar bilgisayarcıya gitmek istemiyorum içinde ingilizceden çevirdigim şarkı sözleri var silinmesini istemiyorum lütfen yardım edin kafayı yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onboard ile denediniz mi?? Klavye mouse sadece güç mü geliyor? Çok saçma gelebilir ama bir defasında işlemcim oynamış (her nasıl olduysa ) ve bütün bileşenlere güç gittiği halde görüntü yoktu.
  • Anakartın yanmış geçmiş olsun 250 TL

Daha fazla da olabilir tabi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın yeşil ışığı yanıyor ama. Monitörün fişini biraz oynadım ekran geldi bikac saniye içinde de kablodan cız sesi ve yanık kokusu geldi. Napmalıyım arkadaşlar.

• Bazı sitelerde bios pili çıkar tak diyorlar ise yarar mi?

• Drewthearchitect D kullanıcısına yanıt
    Eğer monitörün fişini oynayınca görüntü geldiyse sistemin sağlam. İstersen kabloları değiştirmeyi dene
  • Ekran gidince prize takılı kablosunu oynadım ekran gelmişti ve aniden kablo yandı sanırım ve sonra hiç gelmedi. Sanırım kablodan dolayı. Yenisini nerden alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran büyük ihtimal elektrik iletilmediğinden açılmıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drewthearchitect -- 10 Haziran 2016; 8:07:01 >
  • Benimde böyle sorunum vardı ertesi gün gidip pc yi açayım dedim ekranda görüntü yoktu tüm fanlar çalışıyordur fanlar da anakarta bağlıydı ama gel gör ki görüntü yoktu ve sonuç olarak imzadaki sistemi toplamak zorunda kaldım çünkü işlemcim yanmıştı yeni anakarttada denedim çalışmadı anakartta yanmıştı arka kısım siyahlaşmıştı ve ekran kartınıda yakmıştı inşallah senin öyle olmamıştır ama bişeyler yanmıştır mutlaka.Bu arada o bios pili vs bi işe yaramaz ben 1 hafta o pc ile uğraştım ne kadar yapılacak şey varsa yaptım olmamıştı.

• Ben monitörün güç kablosu yandığından açılmıyordur diye umuyorum :D Dün yanmıştı uğraşırken. Yenisini alıyım yine gelmezse son çare servis artık
  • Ottoman1925 kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar umduğum gibi oldu. Sistem sağlam. Güç kablosu yandığından dolayı elektrik iletmiyormuş az önce yenisi ile değiştirdim ve şuan bilgisayarımdan yazıyorum.
  • Drewthearchitect D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.