Şimdi Ara

Bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Philips marka lcd monitörüme görüntü gelmiyor. Pc açılıyor xp açılış sesi falan var ama ilk olarak video sinyali gelmiyordu. Daha sonra kasa ile ekran arasındaki kabloyu değiştirdim çünkü daha önce o kablonun esnemesinden dolayı görüntüler gölge yapıyordu. Yeni kablo alınca da kablo bağlantısını kontrol edin diye uyarı çıkıyor şimdi. Acaba sorunum nedir? Iki ay önce ekran kartım değişmişti. Ev taşıdık acaba sarsıldı da ondan mi oldu? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

• kasanin içini ac ve ekran kartini ve remleri kontrol et tam takili olup olmadiğini
  • monitörü denedin mi sorun ekranda olabilir
  • aynısını bende yaşadım ve durup dururken hiçbir neden yokken başıma geldi servise yolladım ekran kartını değiştirdiler fabrika çıkışından sorunlu olduğu tespit edildi.
  • Ekran kartını çıkarıp tek seferde iki elini kullanarak takmayı dene. Aynısını RAM lere de uygula bana çok oluyo böyle şeyler kasayı hareket ettirdiğimde gidiyo.
  • Sağolun arkadaşlar ilginiz için. Ekran kartı ve ramlerle uğraşmayı düşünmemiştim. Pc konusunda ahım şahım bilgili sayılmam. Onlara da bir bakayım. Size dönerim yine.
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bugün ekran kartı ve ramleri kurcaladim. Yine aynısı oldu. Ama ekran kartının hdmi çıkışının yanında bi yer var. Oraya daha önce takmıştım ama bi sonuç olmamıştı diye hatırlıyorum. Bugün oraya taktım sorun düzeldi. Herkese iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.