Şimdi Ara

Pc Sürekli Reset Atıyor ve Monitöre Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün erkek kardeşim oyun oynadığında donma yaşamış. Ctrl+alt+del yapmaya falan çalışmış ama olmamış, o da güç tuşuyla kapatmış. Daha sonra açmaya çalışmış ancak pc başlıkta da bahsettiğim duruma gelmiş.

Kendimce bir şeyler denedim. Fakat sonuç olumsuz.

Denediklerim:

*Bios sıfırlama(jumper ile)

*Ram-Hdd-Ekran Kartı çıkarıp takmak

*Power-reset kablolarını yeniden bağlamak.

Konu yanlış yerde ise özür dilerim. Konu taşımayı bilmiyorum, forumda yeniyim.

İyi forumlar...

• Güç kaynağında sıkıntı olabilir hocam.
  • Bence macun eskidi termal macunu güncelle istersen olmadı fanla ilgili olabilir işlemci çok ısınıyorsa
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam. Işlemci yük altında 45 derece idi yazın sonunda ölçmüştüm. Isınma ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Yine de kontrol edeceğim. Teşekkür ederim. Hala önerilere açığım.
  • Hocam ben reset atma sorununu çözdüm. Ramlerden biri arızalıymış. Şimdi reset atmıyor ama monitörde hala görüntü yok. Bir öneriniz var ise paylaşmanızı rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertoglumehmet97

Hocam ben reset atma sorununu çözdüm. Ramlerden biri arızalıymış. Şimdi reset atmıyor ama monitörde hala görüntü yok. Bir öneriniz var ise paylaşmanızı rica ederim.
    Hocam elektrik dalgalanması olduysa eğer; zayıf güç kaynakları bunu karşılayamıyor ve parçalara aşırı akım veriyor. Bunun sonucunda RAM / Ekran Kartı ya da Anakart'ta sorun olmuş olabilir. Farklı bir ekran kartı ile deneme şansın varsa öyle dene sistemini ya da Onboard ile bağlanma şansın varsa.
  • Eklemeyi unutmuşum, onboard ekran kartı ile de denedim. Buna rağmen görüntü yok. Şimdi diğer ram de arızalıdır diyerek başka bir ram alıp deneyeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eklemeyi unutmuşum, onboard ekran kartı ile de denedim. Buna rağmen görüntü yok. Şimdi diğer ram de arızalıdır diyerek başka bir ram alıp deneyeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.
    Umarım işlemci arızası çıkmaz.
  • İnşallah hocam. Riske atmayıp bir bilgisayarcıya götürmeye karar verdim. Ram arızası değil de işlemci arızası ise gereksiz masraf yapmayayım. Direk ddr4 sisteme geçiş yaparım.
  • Ramlerden biri arızalıymış ve de vga kablom sorunlu imiş. Kabloyu değiştirip ramlerden birini söktüm sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan forumdaşlara yardımcı olur umarım. İyi forumlar.
  • quote:

Ramlerden biri arızalıymış ve de vga kablom sorunlu imiş. Kabloyu değiştirip ramlerden birini söktüm sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan forumdaşlara yardımcı olur umarım. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.