Şimdi Ara

PC-Clean(spyware) türkce ücretsiz..365 gün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
24.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC-Clean, casus yazılımlar (spyware) ve reklam yazılımları gibi tüm zararlı kodları temizlerken, TİA sisteminin işleyişini engelleyen yazılımları da tespit ederek etkisiz hale getiriyor. Program, yüklendiği bilgisayarı TİA ile tam uyumlu hale getiriyor. Dünyada yaygın olarak kullanılan ve Netpia'nın Türk kullanıcılar için Türkçeleştirdiği PC-Clean, Download sayfasından da ücretsiz olarak indirilebiliyor.
    tanıtım...

prg:3.6 mb

indirip kullananlar yorumlarsa +,- iyi olur kanısındayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 17 Nisan 2006; 13:32:40 >

• Saol ordaki hatalar olursa bunu kullanırım.Paylaşımın için çok teşekkürler arkadaşım...
  • çok çabuk tarama yaptı. 20 ye yakın casus program buldu. Bunların içinde Limeware ve ares te vardı. Limeware ve ares hariç diğer bulduklarını temizlettim. güzele benziyo. Şu an bi sorun yok...
  • ®ouS - mesutc37@ sorunsuz kullandıgınız için sevindim, http://www.netpia.com.tr/icerik/41 burdada firefox ve explorer için eklentisi var PC-Clean prg.

tara temizleme-önleme-acvtiveX engelle--ileri işlevler-kayıt defterini düzenle, sekmelerine geçtiginizde bir cok + özellik var..
  • Sağolun.spysheriff diye rezil bir virüs bilgisayarıma yerleşmişti .spyboot ve xoftspy hiç bulamıyordu Microsoft antispyware buluyor fakat kısa süreli temizleyebiliyordu spy emergency ise buluyor fakat temizleyemiyordu.
    virüs proramları da tanıyamadı.tam format atacakken pc clean yetişti ve daha ilk seferinde buldu ve kaldırdı. onunla beraber gene diğerlerinin saptayamadığı başka zararlılarda buldu.şu ana kadar kulandığım en iyi antispy.sanırım spybot S&D ve bazıları boş yere şişiriliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre I

Sağolun.spysheriff diye rezil bir virüs bilgisayarıma yerleşmişti .spyboot ve xoftspy hiç bulamıyordu Microsoft antispyware buluyor fakat kısa süreli temizleyebiliyordu spy emergency ise buluyor fakat temizleyemiyordu.
    virüs proramları da tanıyamadı.tam format atacakken pc clean yetişti ve daha ilk seferinde buldu ve kaldırdı. onunla beraber gene diğerlerinin saptayamadığı başka zararlılarda buldu.şu ana kadar kulandığım en iyi antispy.sanırım spybot S&D ve bazıları boş yere şişiriliyor.

prg gercekten cok güzel birde kullanıcılar sorunlarını halledince kullanıcı sayısı hızla artar birde cok cabuk tarama yapıyor degilmi...
  • paylaşımın için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: reıko

paylaşımın için saol
    iyi degilmi sorun yok..
  • Teşekkürler paylaşım için şu anda indiriyorum. Bakalım spybot, ad-aware ve ms antispyware nin temiz gösterdiği sistemimde bişi çıkacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

Teşekkürler paylaşım için şu anda indiriyorum. Bakalım spybot, ad-aware ve ms antispyware nin temiz gösterdiği sistemimde bişi çıkacak mı?

bende buna bakmak ıcın ındırıyorum..ayrıca arkadaşım paylasım için sagol
  • İndirdim.Gayet Şık ve kullanışlı.
    Programın Kendisi ``Temiz`` ise Çok işe yarar gibi duruyor.Umarım sorun Çıkarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

Teşekkürler paylaşım için şu anda indiriyorum. Bakalım spybot, ad-aware ve ms antispyware nin temiz gösterdiği sistemimde bişi çıkacak mı?

Limewire de dahil olmak üzere 7 tane zararlı buldu. Limewire hariç diğerlerini ebedi istirahatgahına gönderdim.
  • program canavar...yükledim,tarttım,5 tane zararlı buldu,hepsini kaldırdı,sonra update ettim,bi daha tarattım,iki tane daha buldu,bu sefer de onları temizlemek istedim,temizleyemedi ama sonuçta yerini bulduğu için sorun çekmed,m,gittim,elcağızlarımla sildim.yanlız bi sorun var.galiba sadece windows'un yüklü olduğu sürücüyü tarıyo.bende iki harddisk var,diğerini taratmak için napcam?oraya da sızmış olduklarını biliyorum çünkü...
    Bi de bişey daha var.internet explorerda sayfa sabitlenmişti,bunun sayesinde temizledim zararlıları ve fakat explorerda internet seçenekleri-giriş sayfası kısmı halen sabit,hiç bir oynama yapamıyorum.yoksa tesbit edemediği şeyler mi var???
  • Teşekkür...
    NOD32 ve Ad-aware kurulu olduğu halde 3 tane buldu. Bir tanesi system32 autorun.exe dosyasıydı galiba... Ve hepsini temizledi...

Program sildiği dosyaları karantinaya alıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 7 Nisan 2006; 14:33:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

İstersen birde güvenli kipte tarat yada programda "başlangıç sayfanız olarak bir url girin" bölümü var buraya istediğin adresi girmeyi dene.

Ya zaten giriş sayfasını programdan ayarladım ama internet explorerdaki giriş sayfası kısmının pasif olması beni düşündürüyo işte.hani başka bi zararlı daha var da onan mı öyle?Tespit edemiyo mu PC_Clean?çünkü bu normal bişey değil ki.
    Güvenli kipten taratsam da ne değişcek ki?Sonuçta bulacak olsa normal oturumda da bulurdu onu.
    Di mi ama???
  • quote:

Başka bir zararlı olduğunu sanmam ama explorer ın hasar görmüş olabilir. Bu tür olaylar oldukça zamanla explorer ın çökmesine kadar gidebiliyor onarmayı yada tekrar kurmayı dene bakalım.

yeniden kurmanın da hiç bi faydası olmadı.daha PC_Clean'dan haberim yokken iki üç sefer tamamen kaldırıp,herşeyini silip yeniden yükledim ama olmadı.sonra PC_Clean'le temizledim zararlıları ama giriş sayfasını ayarlama sekmesi halen dokundurtmuyo kendine.halen üzerinde hiç bi değişiklik yapamıyom.windowsun sistem dosyalarını falan arştırdım,tuhaf olan hiç bişey göremedim,windowstaki diğer dosyalara da baktım ama anormal bişey göremedim.ya kendini çok iyi gizlemiş bu terbiyesiz ya da ben fark edemedim.Şimdi formatla da uğraşmak istemiyom.Bi de bi sürü programı yeniden kur vs....çok zaman alcak,uğraştırcak..Formatsız bi yolu olmalı bunun ama neee????

• payşalım için saol dostumda bu tia yardımcıyıda indirdimde ne işe yarıyordu bu
  • TİA Yardımcısı Kullanımı
    İnternete bağlandığınız İnternet Servis Sağlayıcınız henüz Ana Dilde İnternet Adres sistemini desteklemiyorsa yine de TİA hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bunun için bilgisayarınıza, kullandığınız internet tarayıcı programı (Internet Explorer veya Mozilla Firefox) ile uyumlu TİA Yardımcısı programını yüklemeniz yeterli olacaktır.
    firefox eklentisi..

• arkadaşlar PC-Clean'ı hemen indirdim ve güncelledim. Tarattım ve 11 zararlı yazılım buldu. Paylaşım için saolsun arkadaş
  • quote:

Dostum seni anlıyorum için hiç rahat degil peki ozaman şu siteye bir uğra ve online virüs taraması yaptır.

http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm

Bir sorun varsa hallolur.

Spyware Doctor yükledim,çalıştırdım,abartmıyorum 172 zararlı daha buldu,çoğunu temizledi,92 tane kaldı,onun da yerini belli ettiği için gidip ben sildim ama halen internet explorer giriş sayfası sekmesi üzerinde hiç bir değişiklik yapamıyorum.Daha önce kimsenin başına gelmemiştir heralde böyle bişey.Şu an bilgisayar tertemiz ama halen sorun devam ediyo.yeniden yükleme de çözüm olmamıştı daha önce.Acaba benim bilgisayar mı öldü?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.