Şimdi Ara

PC Companion İle Yazılım Onarımı Görsel Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
18.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TOPLADIM Lütfen Bu konuyu Kullanmayın
    link
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 10 Temmuz 2012; 17:31:13 >

• Hocam bende sizin dediğiniz gibi yapmış bulunmaktayım fakat sürümü yükseltmedi bende Wt19i yok wt19'u seçtim. hala 2.3.4 Sürümü. 4.0.2.A.0.62 derleme numarasına sahip makinam :))
  • cihazına rom attın veya flashtooldan GB için farklı Bi FTF yazılım yükledin büyük ihtimalle Benim
    Bootloaderi Açma Konusunda Flashtool ile Yazılım Yükleme Bölümü var Ordan TR için verdiğim 62 yazılımını yükleyip Tekrar dene Cihazında yüklü Olan ROmun CDA sı için ICS güncellemesi Çıkmamış Daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Haziran 2012; 1:22:03 >
  • Hocam O dediğinizi yaptım fakat şu linktekini uyguladım (WT19i_4.0.2.A.0.62_1254-1889) şimdi şunu uygulayacağım dimi ? (WT19i_4.0.2.A.0.62_1254-1887 TR)
  • TR yazanı 1887 TR için olan benim hazırladığım Yazılım Onu Yükle PCC ıcs güncellemesini Görür
  • Oyş ben beceremedim kral

Wt19i olarakda görmüyor. senin yolladığın 87Tr yi yükledim.

PC Companion İle Yazılım Onarımı Görsel Anlatım
  • Orochi Üstad olay tamam beni öğrencin yap ya hızlı öğrenirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Üye Kaydı Almıyoruz
  • onarımı gösterdiğin gibi yaptım, update işlemini ise sony update serviceden yapıyorum o buldu hemen :) Ellerine sağlık hocam :) Üye kaydı açıldığı gibi katılmak isterim :D
  • hayırlı Olsun ikiside Görür Ama Fark etmez ikiside aynı yazılımı atıyor :)
  • İnceliyorumda bu yeni iyi olur diye düşünüyor insan ama olmamış ROTW lazım buna
  • hocam faydalı bir konu açmışsın . Her an kullanılabilecek bir program bu . anlatım güzel ve yalın/sade olmuş
  • flaShtool ile 4.0.4 taiwan ftf dosyasınnı flaşlamıştım şimdi türkiye romuna geri dönmek için onar dedim. aynı yazılımı tekrar yükledi yani taiwan romunu. türkiye romuna nasıl geri dönerim. xperia ray: Sİ-1254-5689
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

flaShtool ile 4.0.4 taiwan ftf dosyasınnı flaşlamıştım şimdi türkiye romuna geri dönmek için onar dedim. aynı yazılımı tekrar yükledi yani taiwan romunu. türkiye romuna nasıl geri dönerim. xperia ray: Sİ-1254-5689

aynı şekilded ben de uk tft atmştım cihaza .58e dönmek için şimdi nasıl TR romuna geçicem? Pc ye bağlasam ICS ye bağlsam TR versiyonu mu yüklenir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

flaShtool ile 4.0.4 taiwan ftf dosyasınnı flaşlamıştım şimdi türkiye romuna geri dönmek için onar dedim. aynı yazılımı tekrar yükledi yani taiwan romunu. türkiye romuna nasıl geri dönerim. xperia ray: Sİ-1254-5689

aynı şekilded ben de uk tft atmştım cihaza .58e dönmek için şimdi nasıl TR romuna geçicem? Pc ye bağlasam ICS ye bağlsam TR versiyonu mu yüklenir?

tr versiyon yüklenmiyo işte. yabancı gibi görünüyo tel flaşlandığı için. herhangi bir türk ftf dosyası lazım bize.
  • TR geri dönüş için debranding yapıcaksınız Onunda Anlatımını Açayım Yanlız 2.3.4 Gb geri dönemezsiniz TR CDA lar için ICS güncellemesini Yüklüyor PCC ve SUS Bunu Unutmayın Akşama Anlatımı Açarım .....
  • p990i içinde geçerlimi bu işlemler
  • p990i için PC companion Yerine Update Service programını Kullanacaksın Eski model olduğu için listesinde Yok İstersen yine bir dene
  • hocam peki yazılımı onarırken , GB yüklü cihazı ICS'ye mi update ediyor ?
  • Evet GB Yüklemiyor ICS Yüklüyor Direk ICS çıkmadan Önce NUKE_MANIA isimli arkadaş konu açmıştı Ben Bazı arkadaşlar Yedekledik GB yazılımlarını Walkman Live ve NEO için Foruma Ekledim GB yazılımları Ama İlla TR CDALI olması Dersen Flashtool ile GB dönebilirsin ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.