Şimdi Ara

pc de anlık donmalar yasıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • online oyun oynamaktayım ekran kartımı bozulduğundan dolayı yeni değistirdim nvidia 7200 gs 7300 se kullanıorum pc 2006 yılında almıstım hardiskim seagate 80gbx2 3.2 p4 cpu 1 gb ddr2 ram
    internet cafeye gittiğimde hic donma (cafedeki pc nin özellikleri neredeyse aynı olmasına rağmen) olmuyor evde bilgisayar kasıyor oyunda modemi değistirdim internetle alakalıdır diye sonuc vermedi donma olduğu sırada sssss diye yılan sesine benzer bir ses isitiyorum ekran kartı driverini sildim yeniden kurdum yine olmadı yorumlar va yardımlar icin sindiden tesekkürler!

• Online oyundamı donma yaşıyorsunuz ?.. Online oyunda donuyor ise baglantı hızınızı ve oynadıgınız oyunu belirtirmisiniz.. Normalde düsük baglantı hızından kaynaklanan Lag yada donmalar olabiliyor online oyunlarda..
  • bilgisayarınız sadece oyundamı kilitleniyor normal kullanım esnasında da aynı sıkıntıyı yaşıyormusunuz.

Bilgisayarınızı 3d mark ve everest benzeri programlarda test etmeyi bir deneyin donma yaşayacakmısınız.
  • scorpion90@;

yılan sesine benziyor dediğiniz ses harddisk'den geliyor olabilir, disk'de hasar olduğunda bilgisayar donma ve yavaş çalışma gibi arızalara yol açar.
  • internet hızın yavaş olabilir yada bilgisayarını bilgisayarımdan sağ tıkla gelişmişe gel orda bilgisayarımı en iyi performans için ayarla seçeneğini seç o zman bilgisayar hafiler bilgisayarında normal durumdayken çalışan gereksiz programları da kapat ki ram boşa çalışmasın.....
  • oyun knight online ama daha cok lag gibi değilde pc den kaynaklı gibi yani grafik donması gibi
  • dostum ekran kartındandır, ramin de çok iyi değil 1gb az. Şunları dene bence ekran kartı ama dene yinede:

ilk önce oyuna girdikten sonra görüntü kalitesini düşür, bak bakalım tekleme var mı yoksa ekrankartından sorun.

ikincisi bilgisayarının açılışında çalışan extra herşeyi kapat misal antivirüse kadar kapat ki ramini azalt eğer tekleme yoksa ramden

buarada tıss sesi hdd den geliyorsa ramin yetmiyor hddye sanal rame yükleniyordur oyunun ondan da olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.