Arkadaşlar, PC de özellikle girmek istediğim bir klasör var. Oraya girdiğimde " Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu" uyarısı çıkıyor...
Klasör başka klasörün içinde. Üst klasöre değilde özellikle bahsettiğim klasöre girince çıkıyor.
Bu klasörü başka yere kopyaladım. Yine aynı hatayı verdi...
Dosyanın olduğu diskin bulunduğu kısmı hatalara karşı taratır mısın? Ardından da virüs taraması yaparsan daha emniyetli olur.
meraklı_gözlük Dediği Gbi Antivirüs Olarak Avira İnternet Security Kullanabilirsin Akşam Yatarken Tam Sistem Taramasına Bırak Sabaha Kadar :D
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetgs17
Arkadaşlar, PC de özellikle girmek istediğim bir klasör var. Oraya girdiğimde " Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu" uyarısı çıkıyor...
Klasör başka klasörün içinde. Üst klasöre değilde özellikle bahsettiğim klasöre girince çıkıyor.
Bu klasörü başka yere kopyaladım. Yine aynı hatayı verdi...
arkadaşım bahsettingin klasörde ne varsa problem o dasyayı açan programla ve ya codekle veya sürücü ile ilgilidir verdiği hata roparunu inceleyerek problemi bulmaya çalış eger örneğin eger dosya film dosyası ile ilgiliyse mutlaka bir codek çakışması vardır her neyse buna benzer şeyler virüsle fila ilgisi yok o kasörü nereye atarsan at o klasöre girdiğin zaman aynı hatayı alırsın
İçinde PNG resimler var...Daha açıkçası PES oyunun formaları... Daha önceden hiç yapmıyordu. Bugün farkettim. Bu arada son günlerde PC yi Harici HDD ye yedekliyorum. Bu esnada ilişkilendirdiklerim falan taşındı iptal oldu. Kısayol vs gibi ilişkiler. Birkaç prg kurdum bu arada.
Ondan yapabilirmi.
meraklı_gözlük
kullanıcısına yanıt
Ben bu yöntemi denedim. Sorun halen devam ediyor..
Total Commander benzeri bir program ile klasörü kullanmayı deneyebilirsiniz. Sonuçta, sadece o klasöre girerken sıkıntı çıktığını söylediniz. Daha önce böyle bir durum başıma gelmedi, ancak bu tür programlar belki Windows Explorer'in açamadığı durumlarda işe yarayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Vatandas
Ben bu yöntemi denedim. Sorun halen devam ediyor..
3) İlk önce ADWCleaner programını açıyoruz, Gelen soruya "Kabul ediyorum" diyoruz ardından "TARA" diyoruz tarama bittikten sonra "KALDIR" diyoruz kaldırdıktan sonra size uyarı veriyor "TAMAM" deyiniz bilgisayar yeniden başlayacak.
İkinci olarak Combofix programını açıyoruz, kendi yüklemeler yapıyor. Sonraki gelen ekranda "I accept" deyip geçin ve bekleyin "Preparing to Run" ardından "Stage 1 den 50" ye kadar ilerleyecek ve en son birçok yazının olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .
4) NOT : COMBOFİX ve ADWCleaner çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız ve bütün programları kapatınız !!
Olmaz ise bunları Bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar açılırken "F8" e basarak güvenli modda açınız ve o zaman yapınız.
Koruyucu program olarak ise Türkçe dil desteği olan ve sistemi yormayan, kasmayan Malwarebytes'i öneririm.
MühendisMurat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme