Şimdi Ara

PC de yaptığımı Video yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ewt başlıktan da anlaşılacağı gibi PC de yaptığım işleri video yapan bir program arıyorum. Yani örneğin ben bi oyun oynuyorum o oyunun görüntüsünü video yapacak bende sonra izleyecem. Anlatabildim inşallah.

Teşekkürler.

• camtasia
    snagit

bu programlarla yaparsın.
    Arama yaparakda bir çok konuya ulaşabilirsiniz.
  • Cevabın için teşekkürler.

Bu programların ikisi de ücretli. Acaba Full versİon olan bi alternatif program var mı ?

Bir de Video ya müzik, yazı vb. ekleyeceğim Program varmı. Bir Link atarsanız sevinirim.

Tekrar teşekkürler
  • Screen Recorder Gold programıda pc'indeki yaptığın herşeyi .avi formatlı kayıt ediyor.

Malesef elimde link yok ama internette ücretsiz sürümü olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elit_Marcos -- 29 Aralık 2006; 20:49:40 >
  • Bence fazla uğraşma. Ya eğer becerebileceğini düşünüyorsan git Adobe Premier al ya da Windows Movie Maker 2 süper bi pro. ve ücetsiz. Gerçekten çok işe yarıyo şahsen benim işime yaradı. Müzik kesme birleştirme ekleme video kesme birleştirme resimleri sıralama falan her şey var
  • Oyun Olarak Dersen " Game Cam " Kullanımı Kolay Bi Program
  • Ücretsiz bir taneye rastladım o da "BSR görüntü kaydedici".
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun olarak ''fraps'' programını önerebilirim
  • bunun için en yaygın kullandıgım yazılımlar "Camtasia" ve "Turbo demo" yazılımlarıdır
    ikisi de birbirine yakın oldugu için şu bunda daha iyi diyemeyecegim
    bunların ikisini de bilip daha iyisini bulan varsa pm den atarsa sevinirim (zannetmiyorum ama bi ihtimal vardır belki)

hem goruntuyu kaydediyor hem de istedigin anda farklı bi tuş kombinasyonuna basınca screen-capture ekranı-yakalama işlemi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 30 Aralık 2006; 11:05:03 >
  • Ben de Camtasia Studyo'yu tavsiye ederim. Biraz ararsan rahat bulursun
  • bu arada fraps programında da screen shot alabilirsin gerek oyundan gerekse herhangi bir yerden
  • eğer oyunlar için arıyorsan fraps senin için çok iyi fakat frapsın yeni sürümlerinde 30 saniye video çekebiliyorsun ama eski sürümü olan fraps 2.6.1 i kullanırsan istediğin kadar video çekebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.