Şimdi Ara

PC'deki düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Ben yazdan beri battlefield 3 oynuyorum. Oyundaki fps 35-45 arası gidip geliyodu. bugün bi girdim oyuna fps 15'i geçmiyo. Başka bi oyuna bakim dedim, o oyunda da frame düşük çıktı. Çift ekran kartı var laptopta. biri intel hd graphics 4000, diğeri nvidia geforce gtx 670m. oyunlarda falan nvidia diğer işlemlerde inteli kullanıyorum. Acaba sorun ekran kartında mı bilemedim bi sorim dedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelan44

merhaba arkadaşlar. Ben yazdan beri battlefield 3 oynuyorum. Oyundaki fps 35-45 arası gidip geliyodu. bugün bi girdim oyuna fps 15'i geçmiyo. Başka bi oyuna bakim dedim, o oyunda da frame düşük çıktı. Çift ekran kartı var laptopta. biri intel hd graphics 4000, diğeri nvidia geforce gtx 670m. oyunlarda falan nvidia diğer işlemlerde inteli kullanıyorum. Acaba sorun ekran kartında mı bilemedim bi sorim dedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

nvidia'ya geçmiyordur oyunlarda. inteli kullandığı için fps düşüktür. nvida'nın kontrol panelinden bir yerden ayarlanabiliyordu ama bilemiyorum.(670mx kullanıyorum ama bende optimus etkin olmadığı için hiç bilmiyorum o ayarları.) bilen birileri yardımcı olacaktır.
  • nvidia ya geçince araç çubuğunda bişey beliriyo hala ama fps yine düşük. bf3 ü nvidia ile çalıştırdığı görünüyo ama fps öle düşük çıkıyo.
  • Isınıyo olabilir mi hocam ? İlk açtığınızdan itibaren mi 15 fps ile oynatmaya başlıyor yoksa bi müddet oynadıktan sonra mı 15 fps e düşüyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.