Şimdi Ara

PC'den Internet Paketi ile Tabletten Bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar, geçen sene taşınmadan evvel aldığım, sadece ipadde kullandığım vodafone data hattımın süresi dolmuş. Tatilde olsun dışarda olsun manasıyla da çekmiyordu. Telefonda kullandığım AVEA zaten içler acısı; bundan ötürü 6 GB'ı aylık 29.90 tl olan bilgisayardan TURKCELL 3G internet kullanmak istiyorum ancak bu sim kartı sadece VINN ile mi çalışıyor, microsim yapıp tablete veya telefona taksak çalışmıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuçta hat ama sadece vinn icinde yapmis olabilirler..
    biriainiz telefonunana takarak deneyebilirsin..

yada pcye Connectify wifi prog. kurararsan neti wifi olarak yapabilirsin.. sadece Laptop da olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu gittiğim TURKCELL sopalarda da öğrenmedim. Nasıl iş anlamadım bu kadar konusuyla alakasız çalışan bu memlekette olur sanırım. Cvp için tşkler dostum araştırıp bakacağız artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Bunu gittiğim TURKCELL sopalarda da öğrenmedim. Nasıl iş anlamadım bu kadar konusuyla alakasız çalışan bu memlekette olur sanırım. Cvp için tşkler dostum araştırıp bakacağız artık.

Calisir, fakat kullanacaginiz cihazda apn kismina "mgb" yazmaniz gerek. Takildiginiz bir yer olursa yardimci olmaya calisirim.

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır arkadasım tşk ederim yardımın için.

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    evet en iyisi connectify dir fakat 90 dakikada bir programı tekrar açmanız laazım yani uzun süreli güncelleme ve indirmeler yapmanız zor o yüzden Virtual Router Manager Vardır tabi bazen windowsunuz izin vermeyebiliyor uygulamaya lakin süre sıkıntısı yoktur güle güle kullanın
  • Otg kablosu ile tablete bagla, wifi hotspot ile pcye aktar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.