Bildirim
Pc'den iPhone'yi kontrol etme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
böyle bir program var smshelper diye ancak mesajı yazdıktan sonra iphonedan göndere tıklaman gerekiyor :) bilgisayar üzerinden gönder diyemiyorsun bu program ile..
belki gelişmiş versiyonları vardır, araştırmak lazım -
lütfen buraya konu açmadan önce biraz araştırma yapın. aynı soruya en az 3. kez cevap verişim olacak
cydiadan veency'yi yükleyin bilgisayara da TightVNC adlı programı yükleyin.
zaten googlede ufak bir arama zahmetinde bulursanız milyonlarca sonucun çıkacağını göreceksiniz.
not: yanlış anlamayın tepkim direk olarak size değil. yani millet olarak çok hazırcılığa alışmışız. bu yüzden çoğu ülkeye göre çok geride kaldık. -
quote:
Orijinalden alıntı: vGündüzalp
lütfen buraya konu açmadan önce biraz araştırma yapın. aynı soruya en az 3. kez cevap verişim olacak
zaten googlede ufak bir arama zahmetinde bulursanız milyonlarca sonucun çıkacağını göreceksiniz.
not: yanlış anlamayın tepkim direk olarak size değil. yani millet olarak çok hazırcılığa alışmışız. bu yüzden çoğu ülkeye göre çok geride kaldık.
cydiasız kendi programları üzerinden arıyorum kardeşim. Ücreti önemli değil benim içim. -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetG1
quote:
Orijinalden alıntı: vGündüzalp
not: yanlış anlamayın tepkim direk olarak size değil. yani millet olarak çok hazırcılığa alışmışız. bu yüzden çoğu ülkeye göre çok geride kaldık.
cydiasız kendi programları üzerinden arıyorum kardeşim. Ücreti önemli değil benim içim.
1-veency.deb google dan indirin
2-ifunbox google dan indirp bilg.a kurun
3-veency.deb dosyasını ifunbox ile iphone yükleyin
bu şekilde cydiasız veency yüklemiş olursunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X