Şimdi Ara

Pc'den iPhone'yi kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben pcden iphonu kullanabilir miyim androidde var mesala internet adresine linki giriyorsun telefondan mesaj felan gönderebiliyorsun iphone'da mümkün mü?

• böyle bir program var smshelper diye ancak mesajı yazdıktan sonra iphonedan göndere tıklaman gerekiyor :) bilgisayar üzerinden gönder diyemiyorsun bu program ile..

belki gelişmiş versiyonları vardır, araştırmak lazım
  • lütfen buraya konu açmadan önce biraz araştırma yapın. aynı soruya en az 3. kez cevap verişim olacak
    cydiadan veency'yi yükleyin bilgisayara da TightVNC adlı programı yükleyin.
    zaten googlede ufak bir arama zahmetinde bulursanız milyonlarca sonucun çıkacağını göreceksiniz.

not: yanlış anlamayın tepkim direk olarak size değil. yani millet olarak çok hazırcılığa alışmışız. bu yüzden çoğu ülkeye göre çok geride kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vGündüzalp

lütfen buraya konu açmadan önce biraz araştırma yapın. aynı soruya en az 3. kez cevap verişim olacak
    zaten googlede ufak bir arama zahmetinde bulursanız milyonlarca sonucun çıkacağını göreceksiniz.

not: yanlış anlamayın tepkim direk olarak size değil. yani millet olarak çok hazırcılığa alışmışız. bu yüzden çoğu ülkeye göre çok geride kaldık.

cydiasız kendi programları üzerinden arıyorum kardeşim. Ücreti önemli değil benim içim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetG1

quote:

Orijinalden alıntı: vGündüzalp

lütfen buraya konu açmadan önce biraz araştırma yapın. aynı soruya en az 3. kez cevap verişim olacak

cydiasız kendi programları üzerinden arıyorum kardeşim. Ücreti önemli değil benim içim.

1-veency.deb google dan indirin

2-ifunbox google dan indirp bilg.a kurun

3-veency.deb dosyasını ifunbox ile iphone yükleyin

bu şekilde cydiasız veency yüklemiş olursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.