< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Kasım 2024; 15:16:30 > |
PC'den konsola geçiş ama nasıl?
-
-
@Atatürk_1881 şöyle yazmıştı.
Cod özelinde konuşayayım ben hocam.Xboxta oynamak isterseniz oyun içindencross kapatılmıyor pc ile birlikte oynamak zorundasınız.Konsol menüsünden cross kapatırsanız bu seferde Pc'de gamepass üzerinden oynayan kişilerle eşleşiyorsunuz Xbox diye gösteriyormuş(Bu bilginin doğruluğundan emin değilim forumda böyle deneyen kişilerden bazıları böyle yazmış)Yani burda yazıldığı gibi cross kapatılınca Pc gelmiyor olayı doğru değilmiş yazılana göre.
Ps tarafında cross kapatıp sadece Ps kullanıcılarıyla oynayabilirsiniz.Bu oyun özelinde en iyi deneyimi Ps tarafı sunuyor.Klavye mouse kullanan gamepad kullananla eşleşiyor klavye takınca cross açma zorunluluğu yok.Hile konusuna gelirsek yeni nesilde hile yok pc tarafındaki gibi ama cronus var oda hile sayılıyor zaten.Ekstra auto aim,kafaya otomatik nişan alma gibi özellikleri vardı.Tabi pc tarafındaki kadar çok hileci olmasada konsol tarafıda eskisi kadar masum değil artık.
Pubg ve Rainbow Six oyunlarında klavye mouse desteği gelmedi istesenizde oynayamıyorsunuz.Diğer oyunlar hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum hocam.
-
quote:
cronus var oda hile sayılıyor zaten.Ekstra auto aim,kafaya otomatik nişan alma gibi özellikleri vardı.
Bunu yeni duydum. Bunların her birisi ayrı hile çeşidi. PC'de sadece aim assist bile hileden sayılıyor ve büyük avantaj sebebi ki konsolda kontrolcü kullananlar böyle kullanıyor zaten.
Gamepass'i PC'den kullananlar varsa, onların da hileci olma ihtimali, Apex'i Origin (PC) üzerinden oynayanlar kadar mıdır acaba? 🤔
Demin bi yazı okudum. Konsollardaki aim assist sebebiyle PC oyuncuları, konsol oyuncuları ile rekabet edemez duruma gelmiş Apex'te. Ateş sırasında silah çok sallanıyor ve hedeften şaşıyor sürekli. Saçma ama öyle.
Aim assist olan konsolda bu sapma olmadığı için adam tabanca ile bile PC oyuncusunun tüfekle ateş ettiği yerden daha isabetli atış yapabiliyor.
-
@Atatürk_1881'ün cevabı
Cronus olayı yıllardır konsol tarafında var hocam.Tabi öncelikle ücretini verip cihazı almak gerekiyor.Tabi ne olursa olsun Pc tarafındaki kadar çok hile kullanan oyuncu konsol tarafında yok.Para verip aparat almak gerekiyor pc tarafında hile işleri çok daha kolay.
Apex olayını bilmiyorum valla hocam.Aim asist olayına gelirse Cod tarafındada var gamepadle oynayanlar için keşke hiç olmasaydı.En azından hardcore mod tarafında aim assist kaldırılmalı bana göre.Yeteneği olmayan oyuncularıda oyunda tutmak için mantıklı hamle ne yazıkki. -
Gamepad ile oynayın. 2 ayda alışırsınız. Bana mesela önüme klavye-mouse verseniz, ben yine de gamepad ile oynarım.
-
Alışsam, muhtemelen öyle düşüneceğim. Masabaşında oturma derdinden kurtulmak bile büyük avantaj yoksa başlı başına. -
Konsollarda hileciler daha fazla anticheat yok donanımsal aimbot hileler v.s. dolu hatta codun betasında bile vardı
hileyi geçtim her oyun kolsuzlar için yapılıyor artık bir yetenek gerekmiyor cod bo6'daki aim asist bildiğin aim bota evrilmiş
bo6 hikayeside boş multiside boş grafikler vasat ray tracing bile gelmemiş
her oyunda bide momentum var aaa aimbot gibi oynuyorum ben neymişim diyorsun ama oyunun sağladığı momentumdan kaynaklı aimbot oluyor
bflerde mesela low level buff var düşük levelsen 2-3 mermide adam alabiliyorken yüksek levele çıkınca 5-6 mermiye çıkıyor
fifada bile var
https://www.technopat.net/sosyal/konu/fifa-23-momentum-cesitleri.2397237/
kısaca online oyunlarda oyun sensin oynanan sensin
al ps5 + plus extra dal single hikayeli türkçe dublaj oyunlara
-
Türkçe dublajlı oyunlar için PS5 oyunları çok pahalı. Steam'de alıp da oynamadığım bi dünya oyun var. Bir de TR yama yükleme olması hasebiyle senaryo oyunları için PC önceliğim.
Senaryo bazlı oyunları da seviyorum. Lâkin şu an online olarak Apex oynamak istiyorum. -
plus extra var abi gamepass gibi
https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/games/
daha önce playstation sahibi olmamışsan sadece Tr altyazılı dublajlı oyunlar bile yıllarca götürür
sadece yeni çıkan oyunlar yok
The Last of Us Part I ama II yok
Spiderman miles morales var Marvel Spiderman remake ve Spiderman 2 yok tahminen gelecek sene plusa dahil olurlar
ama daha önceden ps4 alıp oyunları bitirmiş biri için yıllarca gitmez bu arşiv
konsolun dezavantajıda var ps4 oyunlarının bazıları ps5de de 1080p 30 fpsde çalışıyor yani hiç ps5 piyasaya sürdük bu oyuna bir el atalım ps5de bir farkı olsun dememişler
ps5 proda ps4de ait 8500 oyuna iyileştirme getireceğinden bahsediyorlar 60fpsmi kasedilen bilmiyorum
PS5 ProGame Boost ve Geriye Dönük Uyumluluk
PS5 Pro konsolunda 8500'den fazla PS4® oyunu oynanabilir. Game Boost özelliğinin PS5 Pro sürümü sayesinde, PS4 ve PS5 konsolundaki en iyi bazı oyunları daha hızlı ve akıcı çerçeve hızlarıyla oynayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X