Bildirim
PC DEN SUBWOFER A SES ALAMIYORUM (RESİMLERİ ATTIM) YARDIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bu sistemin aynısı bende var pc ye bağlanmıyor kardeş ben vcd falan bağlayarak çalıştırdım bu şey gibi aktif subwooofer gibi düşün anfi bulman lazım dvd player lere falan bağla olur ama pc olmuyor ama eğer bağlarsan banada haber ver kardeş bende bağlıyım boş boş duruyor ben bassın ordaki herşeyini söktüm yanı grill falan bass duruyoda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 11 Aralık 2013; 22:08:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetoguz10
bu sistemin aynısı bende var pc ye bağlanmıyor kardeş ben vcd falan bağlayarak çalıştırdım bu şey gibi aktif subwooofer gibi düşün anfi bulman lazım dvd player lere falan bağla olur ama pc olmuyor ama eğer bağlarsan banada haber ver kardeş bende bağlıyım boş boş duruyor ben bassın ordaki herşeyini söktüm yanı grill falan bass duruyoda
bağlantı yapılabilir ama ilk olarak pc niz 5.1 destekliyor mu? 3 adet analog stereo kablo bağlantıya olanak tanıyan bir ses kartınız var mı? Var isehttp://www.lelong.com.my/3-5mm-stereo-female-2-mono-rca-male-audio-adapter-converter-cable-doinfinity-K1091000B-2007-01-Sale-I.htm burdaki ayırıcı kablo dan 3 adet alarak yeşil renkliyi 2 ye ayırıp front kısmına renge birebir uyarak, siyahı ikiye ayırıp Sur kısmına yine renge uyarak, turuncuyu ikiye ayırıp onları da center ve subfoofer a yine renge uyarak takmanız gerekiyo (yani kırmızıyı kırmızıya beyazı beyaza) Böylelikle pc ile ses sistemini bağlamış olurunuz, ancak gördüğüm kadarıyla ses sisteminiz ile hoparlörlerin bağlantısı tam değil (SPEAKER OUT kısmı) ve eksik yapılmış eğer bu resim sizin setup ise; çünkü burda sadece front left ve fron right yani ön sol ve sağ bağlanmış sadece, diğerleri bağlanmamış gözüküyor... diğer hoparlörleri naptınız?
-
http://www.depodijital.com/2RCA-35MM-STEREO-ARA-KABLO-10M,PR-708.html burdaki de tr den bir site -
kardeş dedim gibi aynısı bende var benim eski pc 7.1 ch di ben bağlıyodum hepsini ses gelmiyodu zaten bağladın zaman önce açman için center ve subwoofer bağlıcaksın tık diye ses geliyor sonra ön hoparlör ve arka hoparlör bağlıcaksın biz televizyon almıştık onun yanınada rengine göre bunu aldık tv arkasında 5+1 çıkışı vardı onu bağladık dedim gibi ilk center ve sub bağladık tık diye bir ses geldi çalıştı anlaşıldı tv dende harici seçtik yani içinde güçlü bi anfi olcak ona bağlıyıcan yada dedim dvd player varsa 5+1 çıkışlı ona bağla bak çalışcak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X