Şimdi Ara

PC den tıkır tıkır sesler geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dostlarım

250gb western digital hdd kullanıyorum ve 1 kac ay once aldım
    sımdı sızlere yazayım problemımı
    PC acılırken tıkır tıkır tıkır sesler geliyor!!!nerden geldıgını tam olarak cozemedım fakat o tıkır tıkır tıkır ses pc ılk acılırken gelıyo(ama sanırım artık tahmınlerıme gore hdd ten gelıyor) we karsıma f8 e bastıgımızda cıkan ekran gelıyor guwenlı mod hata ayıklama mod falan gelıo ordan calısan en son ayarlarımı sectım...
    ve pc yı actım ekran ılk acıldıgında yenıle dedıgımde ekrandakı butun sımgelere yenılenır ya
    işte o işlem (yenile ) dedıgımde masaustundekı tum sımgeler 5-6 sanıye falan yanıp yanıp sondu ekranın tamamı yanı o sekılde oluyor:S sonra normale donuyor:S
    dun sabaha karsı 7 ye kadar pc basındaydım ama hıc yenıden baslatmadım bugun ıse uyandıgımda az once baslattım,ve dedıgım hata oldu ses falan cıktı acılırken
    bana yardım edebılıcek arkadas warmı aranızda ne yapmam gereklı
    pc yi actım dısk bırlestırme yaptım chkdsk yaptım
    daha sonra kasayı actım acaba kablolar mı degıyor bırbırıne dıye ama y0k onlarda da problem y0k bı suru toz falan da temızledım:)
    bu yaptıklarım banamısın demedı
    hdd kın yedegını aldım hemen ,
    aranızda boyle 1 problemle karsılasan warmı daha once?
    format en son c0zum yontemı olcak ondan once xp cd sınden repair denıycem kı olcagını sanmıyorum sonra format atacam
    gene olmazsa harddıskı yollıcam garantısıne 2 - ya da 3 sene olması lazımdı sanırım
    1 de anlamadıgım western dıgıtal ıyı bır markadır bunu bılır kullananlar:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *.pwl -- 23 Mayıs 2006; 17:54:34 >

• O tıkır tıkır gelen ses Fan pervanesinden olabilir... Eğer tahmin ettiğim gibiyse fan düzgün çalışmıyor demektir. Acilen teknik servise götür çünkü fan düzgün çalışmıyorsa parçalar yanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ten sesler geliyor YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.