Şimdi Ara

Pc depolama alanı doldu boşaltamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dellin bir laptopunu kullanıyorum 221 GB SSD var 4-5 yıldır kullandığım laptop bir sorunla karşılaşmadan kullanıyordum herhangi bir uygulama da yüklü olmamasına ve chrome ön belleği, temp gibi bekledikçe yer kaplayan geçici dosyaları silmeme rağmen şuan tüm hafıza dolu gösteriyor. Yerel disk C'de hafıza tutan ne olabilir bakıyorum bulamıyorum çünkü dediğim gibi uygulama yok sadece sistem dosyaları olabilir onda da tek aklıma gelen ihtimal bilgisayarın tüm bu zaman içerisinde yaptığı güncellemeleri yedekliyor olması bundan nasıl kurtulabilirim?

Ayarlar-> Sistem-> Depolama'ya girdiğimde "yüklü uygulamalar" kısmı 172 GB diyor ancak içine girdiğimde max 1GB yer kaplayacak bir dizi uygulama gösteriyor. "Geçici depolama" kısmını henüz boşalttığım için 147 MB, Diğer kısmı da 12 GB gösteriyor.

• Pc depolama alanı doldu boşaltamıyorum
  • Cakal919 C kullanıcısına yanıt

Evet kabak gibi çıkar dediğim tam olarak buydu işte Pc depolama alanı doldu boşaltamıyorum 

Biraz araştırdım da bu işte Dell SupportAssist Remediation uygulamasının kalıntılarıymış. Doğrudan silebilirsin uygulamayı da sil hocam.

Birisi demiş burada silebilirsiniz diye:

Alıntı

metni:
    Anyone new here yes just delete it, causes no Trouble. Waste of space!

Link: https://www.reddit.com/r/Dell/comments/himox6/comment/iszi9oh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.