Şimdi Ara

pc donuyor ve yanıt vermiyor yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
13.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle indirdiğiniz cracklerden kaynaklanıyor.
    ''File'' yazan yerleri bulma ihtimaliniz varsa VirusTotal ile taratmanızı rica edeceğim:https://www.virustotal.com/
    Tarama linkini burada paylaşın. Amacım yanlış alarm olup olmadığını anlamak. Bazenleri antivirüsler cracklere yanlış alarm verebiliyor.
  • kusura bakma bu siteyi ilk defa görüyorum ve nere aratmam gerektiğini anlamadım
  • seydahan S kullanıcısına yanıt
    ''Dosyayı Seç''e basıp dosyayı bulup dosyayı arayıp aşağı yukarı 60 antivirüsle taratacaktınız. Neyse ''Malware''leri silin. Dediğim komutu çalıştırın. Olmaz ise Avira Free Antivirus ile tarayın. Aşağıya ayarlamaları atacağım, o ayarları yapar; veritabanını güncelleyip kök kullanıcı taraması başlatırsınız. 15-20 dk sonra soru sorar ve siz ''Tamam''a basarsanız tam tarama başlar.
    Avira Free Antivirus:https://www.avira.com/tr/buy-antivirus
    pc donuyor ve yanıt vermiyor yardım
    Malwarebytes AdwCleaner ile de açık olan programlarınız varsa kapatıp tarama başlatın ve bulunan zararlıları temizleyin.
    Malwarebytes AdwCleaner:https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 30 Mart 2017; 18:7:39 >

• sanırsam şuan sorun çözülmüş olabilir 1 saattir pcdeyim ve malwareleri sildiğimden beri bi donma yok donma tekrar başlarsa bu dediklerini yapıcam teşekkürler ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydahan -- 30 Mart 2017; 18:12:5 >
    Önemli değil. Crack yükleyecekseniz dikkatli olun bir daha. Bir daha başlarsa komutu çalıştırmanıza gerek yok. Sıkıntı zararlı yazılım çünkü.
  • hacı dediklerin donmayı hatrı sayılır bi miktarda azalttı ama hala donuo biraz bu yukarıda dediklerini yapıcam yaptıktan sonra yazarım
    Tamam. Ama Avira ile tarama işlemi uzun sürer. Uyarmak istedim sadece. İki saat falan aşağı yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı seki haline getirsinde zamanı pek umrumda deil az önce mavi ekran verdi pc bütün hepsini yapıcam
  • hacı tamamlıyamıyorum taramayı tam taramtya koyuyorum 1 saat geçio pc çökuo donuo bişeyler oluo hiç bişey yanıt vermio
    Başka bir virüssüz bilgisayarda bir işlem yapmak zorunda kalabiliriz. Harddisk sağlam mı? HD Tune ile bad sector testi yapın. Ya da yukarıdaki komutu çalıştırın ama ne hata veriyor, o önemli. Virüs, sistem dosyalarına zarar vermiş olabilir. Windows orijinal mi?
    NOT: Virüs de yapıyor olabilir. Dün forumda Malwarebytes Chameleon yüklemeye çalışıyorduk. Kurulmuyordu. Virüs hata mesajı gönderiyormuş meğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 31 Mart 2017; 21:7:42 >
  • windows orjinal bilgisayarda ilk donan çöken şey windows gezgini oluyor belki işine yarar bu bilgi şimdi hd tune indiriorum
    Amacımız harddiskin bozuk olup olmadığını anlamak. O adımı en sonraya saklayabilirsiniz harddiskiniz 5 yıldan eski değilse.

Dünkü verdiğim komutu çalıştırın:https://uzmanim.net/soru/sfc-scannow-komutu-nedir-ne-ise-yarar/72711

Windows Gezgini ve mavi ekran hatası varsa sistem dosyalarında sorun vardır. Dün böyle bir sorun yoktu. Avira hata mı veriyor? Ne olarak veriyor onu bana açıklarsanız işimiz daha kolay olur.

• windows gezgini ve mavi ekran ikisinide alıyodum son bi kaç gündür avirayla tarama yaparken genellikle donuyo
    Avira bazenleri "Yanıt Vermiyor" hatası verir ama çok sık vermez. Komutu çalıştırın. Düzelmez ise internette araştırıp HD Tune ile test yapın bir. Bad sector çıkarsa yeni bir harddisk almak gerekebilir. 15 dk sonra mesaj gönderirim. Başka bir antivirüs programı deneyebiliriz. Ama bence rescue diskleri denemeye geçsek daha kestirme olur. Sizin bileceğiniz iş.

Bir de bana cevap verecekseniz "Cevapla" seçeneğini kullanırsanız sevinirim. Bildirim alamıyorum. Konuyu favorilerden takip edebiliyorum sadece.

Bir şey daha eklemek istiyorum. Avira hiç virüs bulmuş muydu taramaya devam ederken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 31 Mart 2017; 21:20:16 >
  • peki komutu kullanıcam şimdi siz o sırada hd tuneyi indirdim bad sector olup olmadığını nası anlıyacağım anlatırsanız sevinirim
  • evet 1 tane bulmuştu çökmeden önce
    Bence rescue disklere geçelim ama virüssüz bir bilgisayar bulabilecek misiniz?
  • bulabileceğimi sanmıyorum çözüm için başka bi pc ye ihtiyaç varsa tamire götürebilirim
    ''Error Scan'' ile ''Health'' başlıklı bölüm olması lazım oradan tarama yaptırın programlarınızı kapatıp ama bildiğim kadarıyla test iki saat gibi sürüyor. Yeşiller arasından kırmızı kutucuk veya kutucuklar çıkarsa bad sector vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.