Şimdi Ara

pc donuyor ve yanıt vermiyor yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
13.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    USB bellek ile virüssüz bilgisayar yardımıyla Kaspersky Rescue Disk oluşturmayı deneyin. Bir makale var bir sitede oluşturulması ve kullanılması ile ilgili. Zorlu virüsler için birebir.
  • seydahan S kullanıcısına yanıt
    Bu da makale:https://www.technopat.net/2013/01/18/kaspersky-rescue-diski-usb-bellekten-calistirin/
    Virüssüz bir bilgisayarda USB bellek ile Kaspersky Rescue Disk'i oluşturuyorsunuz. Virüslü bilgisayarı açmadan takıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 31 Mart 2017; 21:30:39 >
  • bazı şeyleri deniycem kendim çözebilirsem çözücem çözemessemde tamire götürücem bu işlerden çok anlamam onun için tek yapabileceğimi sanmıyorum şimdi cmd den sfc kodunu deniyorum sonra hd tune ile tarama yapıcam sonuçların fotosunu atarım buraya
    Bunu büyük ihtimalle virüs yapıyordur. Bu virüsü bir süreliğine RAM'da çalışmaması için görevini sonlandıran bir yazılım var. Bence onu deneyin ama bilgisayarınızı asla bu işlemden sonra yeniden başlatmamalısınız. Yeniden başlatırsanız da o programı tekrar çalıştırıp işlemleri sonlandıracaksınız. RKill'i yaptıktan hemen sonra Avira ile bir hızlı tarama başlatın. Çıkan virüsleri karantinaya almak için yeniden başlatın. RKill'i çalıştırın. Avira tam tarama yapın. Karantinaya almak için yeniden bilgisayarı başlatın. RKill'i çalıştırın. Avira ile kök kullanıcı takımı taraması yapın ama başka tarama başlatmanıza gerek yok. Virüsü bence kıdım kıdım böyle temizleyin.
    RKill İndirme Linki:https://www.bleepingcomputer.com/download/rkill/
    RKill Kullanımı:https://uzmanim.net/soru/rkill-nedir-rkill-nasil-kullanilir/1000
    Bayağı yararlı bir program diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 31 Mart 2017; 21:44:20 >

• sfc den sonra bunu denerim
  • sfc yi denedim bütünlük ihlili ile karşılaşmadı dedi şimdi öbür programı denicem
    O zaman virüs ya da harddiskten. Bana virüsten gibi geliyor. Ama belli olmaz yine de.
  • harddisk 3 yıllık
    Harddiskten olacağını fazla sanmam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 31 Mart 2017; 22:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avira ile c diskini taramamayı başardım tr.tranis 2604 diye bi virüs buldu
    Taramamayı mı?

• taramayı yanlış yazmışım :D
    Yanındaki işaret kırmızı ünlem miydi?
  • evet krımızı ünlem istersen ss alayım
    İyi olur. Büyük ihtimalle truva atı yani trojan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 8:28:28 >
  • pc donuyor ve yanıt vermiyor yardım
    Ünlemliyse karantinada kalsın ya da karantinadan sil. Donmalar devam ediyor mu halen? Malwarebytes ile de bir tarama yapabilirsin veritabanını güncelleyip tekrar.
  • şşimdilik bi donma yok malware ile taratıp beklicem donmalar devam ederse yazarım çok teşekkürler yardımların için
    Önemli değil. Bu zararlı yazılım bizi çok zorladı.
    Avira'nın gerçek zamanlı koruma ayarlarındaki "Ağ sürücülerini izle" seçeneğini devredışı bırakabilirsiniz işiniz bittiğinde. Özel durumlar haricinde açılması önerilmez.
    Malwarebytes AdwCleaner ile tüm programlarınızı kapatıp tarama yapın. Taraması 5 dakika falan alır.
    Malwarebytes AdwCleaner:https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/
    Tehdit bulursa silersiniz. Tarayıcı ile ilgili bir program. Ufak tefek browser hijackerlerini, istenmeyebilecek uzantıları, adwareleri (reklam yazılımlarını) bulur.
    Bu arada "Avira Browser Safety" eklentisi yüklendi mi tarayıcıya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 9:11:17 >

• Adama cok yardimci olmussunuz hocam.Ayrica konu sahibi windowsa ozel programlari kullanmiyorsa linuxa gecmesini tavsiye ederim onda hicbir sikinti cikarmiyor.Ancak tabi oyunlar icinse steam var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.