Şimdi Ara

pc donuyor ve yanıt vermiyor yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
13.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman çözülmüştür. ''Avira Browser Safety'' eklentisini kurun. HitmanPro'nun karantinasını birkaç gün sonra silin. Zemana, Avira ve Malwarebytes'ın da. HitmanPro ile Zemana'yı bilgisayar iki hafta normal çalışırsa kaldırabilirsiniz. İşinize yaramaz önemli bir sıkıntı yoksa bilgisayarınızda. Bunlar dışında fazla bir şey yok donma ve reklam sorunu çözüldüyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 12:39:15 >
  • donma sorunu yok ama programlar sürekli yanıt vermiyor
  • seydahan S kullanıcısına yanıt
    Zararlı yazılımların bıraktığı etki olabilir. Aklıma bu komut geliyor ama:https://uzmanim.net/soru/windows-7-de-disk-taramasi-chkdsk-nasil-yapilir/31745
    Uzun bir işlem.
    Kayıt defteri hataları olabilir. CCleaner'in kayıt defterindeki seçeneklerin hepsini işaretlerin ve tarayın. Sonra Malwarebytes Anti-Malware ile tarama yapın. Potansiyel tehditleri karantinaya alın ama silmeyin. Duruma göre geri yükleriz. Dünkü sfc komutunu çalıştırın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bunlara rağmen düzelmiyorsa chkdsk komutunu kullanacağız. Bu arada o komut siz girdikten sonra onay isteyecektir. Onaylarsanız başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 13:7:34 >

• o komutu gece koyucam gerisini şimdi yapıcam
    Avira ile de ''Etkin işlemleri tara'' diye bölüm var. Onu çalıştırın bir de. Taraması uzun değildir.
    Düzenleme: Ben denedim 1 dakika 7 saniye sürdü. Sizde belki 2-3 dk sürebilir ama oldukça kısa yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 13:3:38 >
  • Whatsapp gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm nsl gidiyo:)

• bi arkadaşım combofixle düzeltmiş banmada önerdi indirdim yaptım onu şuıan hiç bi sıkıntı yok bilgisayarda yardımların için çok teşekkür ederim
    Önemli değil. Ben de önerecektim ama bazı deneyimsiz kullanıcılar kullanırsa sıkıntı çıkarabiliyor. Dikkatli kullanılması gereken program.
    Burada da birisi öyle düzeltmiş:https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-programlar-yanit-vermiyor-hatasi.104579/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 14:11:15 >
  • işin aslı korktum biraz kumar gibi ztn düzelmese pazartesi tamire götürücektim risk aldım işe yaradı
  • 360 total security kendisi virus pc sistem dosylarını silmiştir. Kaldır o programı.

• Forumda gördüğüm en uzun dialog.

Bilgisayarda gerekli ve kurulması zor birşey yoksa temiz bir kurulm yap bence
  • usb den virüs taraması
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.