Şimdi Ara

PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haserdar

Arkadaşım oynamadığımı veya bilmeden yazdığımı da nerden çıkardın ?

Artık bir şeye körü körüne inatla savunmayı bırakalım,elma ila armutu karıştırmayalım.

PC de mouse+klavye kombinasyonlu oyunlar her ne olursa olsun,oynanış açısından (bakın buraya dikkat,grafik veya diğer kıstaslarla ilgilenmiyorum bile) daha başarılıdır.

Gamepadle AC2,PES hatta Dirt2 bile oynuyorum evet zevk de alıyorum.Ama FPS deme bana,söylediğin şey çok mantıksız.

Veya hepsini unut,eğer sen gamepadle FPS oynayıp zevk alıyorsan,bi de mouse+klavye ile oyna,zevkten uçarsın,ayakların bi daha yere değmez.

• Ulan esek kadar adamlara bak ,cocukla cocuk olanlar ,ne bu sidik yaristirma sevdasi ?
    Konsol icin uretilen oyunlar (modelemeler,sesler,testler,kodlamalar..vsvs) ,hangi makine ile yapiliyor ? camasir makinesi mi ? bulasik makinesi mi ?

Adamlar sapina kadar hakli ,pc'ye neden oyun uretsinler ? Orginal alan adam sirf ,online oyniyabilmek icin aliyor . Geriye kalan hep korsan.
    Ayrica Nvidea ve Ati 2 lisinin savasi bitmedigi surece ,Pc ye oyun cikmaya devam edicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 10 Haziran 2010; 21:39:16 >
  • oyun firmalarınada hakvermek lazım, artık para konsol oyunlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Siz PS3 de Uncharted 2,Killzone 2,GoW 3 oynayında grafik görün Crysis'i bile tokatlıyorlar oynamadan sallamak kolay tabii tek bir platform ile oyuncu olunmuyor maalesef kaçırdığınız onlarca exc oyun var...

PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!!

ya ben lan neyse birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 10 Haziran 2010; 22:51:54 >

• Aferin, başlığı PC-Konsol kavgasına çevirdiniz. Yok PC konsolu ezer, yok konsol daha iyi, davranışlarınız çok çocukça. Başkalarına saygı diye bir şeyiniz yok. Böyle giderseniz başlığın kilitlenmesi yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
    quote:

Siz PS3 de Uncharted 2,Killzone 2,GoW 3 oynayında grafik görün Crysis'i bile tokatlıyorlar oynamadan sallamak kolay tabii tek bir platform ile oyuncu olunmuyor maalesef kaçırdığınız onlarca exc oyun var...

ya ben lan neyse birşey demiyorum

deme zaten.kz2 uc2 tokatlıyaca oyun yok.2007 de noldu game of the year uncharted drakes fortune

• quote:

Veya hepsini unut,eğer sen gamepadle FPS oynayıp zevk alıyorsan,bi de mouse+klavye ile oyna,zevkten uçarsın,ayakların bi daha yere değmez.

PC de hala Logitech G15 ve G9 kullanırım eski PC oyuncusu olarak ama konsollara geçtiğimden beri game pad ile FPS oynamanın çok daha zevkli olduğunu gördüm alışmam 3 gün sürdü ama bir daha da bırakamadım. PS3'ün Dual Shock padi ile pek rahat oynadığım söylenemez(parmaklarım biraz uzun gama pad ufak geliyor) ama Xbox'ın padi ile özellikle o tetik tuşları tam FPS için yaratılmış diyebilirim paso heat show yapıyorum yani o derece.

Sizin sandığınız gibi değil konsol da FPS oynamak ilk başlarda bende öyle diyordum ulan bu adamlar o kol ile nsl hedefi tutturuyor diye ama harbiden çok kolay alıştıktan sonra.

• quote:

quote:

PC de hala Logitech G15 ve G9 kullanırım eski PC oyuncusu olarak ama konsollara geçtiğimden beri game pad ile FPS oynamanın çok daha zevkli olduğunu gördüm alışmam 3 gün sürdü ama bir daha da bırakamadım. PS3'ün Dual Shock padi ile pek rahat oynadığım söylenemez(parmaklarım biraz uzun gama pad ufak geliyor) ama Xbox'ın padi ile özellikle o tetik tuşları tam FPS için yaratılmış diyebilirim paso heat show yapıyorum yani o derece.

Sizin sandığınız gibi değil konsol da FPS oynamak ilk başlarda bende öyle diyordum ulan bu adamlar o kol ile nsl hedefi tutturuyor diye ama harbiden çok kolay alıştıktan sonra.

+1

• quote:

Şu yorum yapanlara bak hepsi PC fanı anasını satayım hiçbirinin evinde ne PS3 ne Xbox 360 vardır kalıbımı basarım ki...

Avatarına Helghast koyan PC fanı ha

quote:

Hala Crysis videoyu koyuyor kaç yıllık oyun, yeni oyunlardan koy diyecem öyle grafikli oyun ama nerdee yok ki varsa yoksa Crysis.

"Exc'ler Crysis'i bile tokatlıyor" söyleminden oldukça farklı bir söylem bu :)
    PS3'ün, savununulmak için "Crysis'i bile tokatlıyor" tarzı söylemlere ihtiyacı yok. O yorumları inanarak yapmadığını, seni forumdan az çok tanıyan biri olarak biliyorum hocam.

Tartışma uzarsa konunun kilitleneceği belli. Umarım uzamaz.

• quote:

Hala Crysis videoyu koyuyor kaç yıllık oyun, yeni oyunlardan koy diyecem öyle grafikli oyun ama nerdee yok ki varsa yoksa Crysis.

Daha deminki mesajında crysis'in tokatlandığını belirtmiştin. Şimdi crysis'in alayını tokatladığını kabul etmiş gibi bir halin var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 10 Haziran 2010; 23:32:13 >
  • SONY_55 geç kaldı . Foto makinesi ile çekilmiş GT5 resimleri olmadan tam kavga çıkmaz
  • quote:

Şu yorum yapanlara bak hepsi PC fanı anasını satayım hiçbirinin evinde ne PS3 ne Xbox 360 vardır kalıbımı basarım ki...

Her konsol sahibi senin gibi olacaksa saol kardeş biz pcmizle iyiyiz .
  • Beyler konuyu çocuk kavgasına döndürmeyin,adam gibi gerekçeleriyle olayı tartışın.

quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

Oyunların konsolda daha çok satmasının sebebi korsan değiş yabancıların daha çok konsolda oyun oynamasıdır. Eğer dediğiniz gibi korsan yüzünden az satsaydı en çok X360'ta satılmazdı oyunlar.

Xbox 360'ın multiplayer olayı çok geniş ve neredeyse tüm kullanıcılar mutiplayer takılıyor bu yüzdende adamlar korsan olunla multiplayer'a girip ban yemek istemiyor.Bu da korsan alınsada orjinal oyun alımınıda zorunlu kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakkaa

quote:

Daha deminki mesajında crysis'in tokatlandığını belirtmiştin. Şimdi crysis'in alayını tokatladığını kabul etmiş gibi bir halin var?

yaş kaç?veya türkçe notun kaçtı?

• quote:

quote:

Yine de mouse kontrolünün yarısını bile veremez arkadaşım, boşuna iddia etme.Eski PC oyuncusuysan bilmen lazım ama.Eminim senle kapışsak sen daha gamepadle nişan almaya çalışırken,headshot'u yemiş olurdun.

Dikkat ettiyseniz, o yazımda mouse+klavye kombinasyonunun oynanış ve kontrol açısından gamepadden üstünlüğünden bahsettim.

• Elleşmeyin. Mental mastürbasyona devam etsinler.

He he konsolar gıral abi grafikte de her bişide. Ekskülüzivziv oyun zebil gibi yağmur gibi yağıyor vallaha. Özeniyoruz ailecenek.
  • pc de iyi para kıran firmeların bir çoğu şimd pc ye çıkarmıyor

rockstar games adını gta ile duyurdu şimdi şimdi gta 4 ü kıl yaptılar red dead depemption facia

ubisoft aldığı önlemler var mı yok mu belli değil skidrow assasin creed 2 ile splinter conviction u kırıp geri gönderdi dalga geçer gibi. yeniden yapıyorlarmış koruma programlarını

EA koskoca FİFA serisini pc den sildi

orjinal oyunları almaya zorlayacaklarına ucuza yapsınlar
  • quote:

quote:

Crysis PC de 1 numara benim gözümde ama konsolda lider olması çok zor.

Bu arada koymadan edemiyeceğim; şu grafiklere bak bee Crysis killer vesselam.

• quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

quote:

quote:

yaş kaç?veya türkçe notun kaçtı?

21, İlk okulda Türkçe derslerinden 5 alırdık. Kim almazdıki.

Cümlenin neresini anlayamadın?

• Meşhur kilzone 2'nizide gördük diyecemde ortalık karışacak.Nerden haber aldınızda doldunuz.Hayatınızda PS2 görüp arkasından Ps3 veya xbox360 görünce parmaklarını ağızlarına koyup bundan daha iyisi olamaz diyen bebeler gibisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.