Şimdi Ara

PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatz

PC'ye üvey evlat muamelesi yapan bir başka firmada EA Sports.

PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Şu Red Dead Redemption u pc e cıkarmadığı için Rockstara az küfür etmedim...

Ama haksızda sayılmazlar, PC oyunlarında korsan çok fazla...

korsan nekadar olursa olsun bu işden dünyanın parasını kazanıyorlar yine

+1
  • tam duygularıma düşüncelerime tercüman bir konu olmuş Özellikle Ubisoft
  • Arkadaşlar adamlar pcye özel olarak neden düşmanlık beslesin.Fakat şöyle de bir gerçek var; pcye oyun çıkartırsın sitem gereksinimi yüksek gelir küfür ederler, para vermekten çekinip internetten çekerler(çekeriz). Konsolda ise böyle bi bela yok oyunu alan adam çalışacağından emin hem de paşalar gibi adam parasını veriyor firma da hakkını alıyor.Ben de konsolu olmayan yıllanmış bir pc oyuncusu olarak bu durumdan üzüntü duysamda malesef durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blingmh

Arkadaşlar adamlar pcye özel olarak neden düşmanlık beslesin.Fakat şöyle de bir gerçek var; pcye oyun çıkartırsın sitem gereksinimi yüksek gelir küfür ederler, para vermekten çekinip internetten çekerler(çekeriz). Konsolda ise böyle bi bela yok oyunu alan adam çalışacağından emin hem de paşalar gibi adam parasını veriyor firma da hakkını alıyor.Ben de konsolu olmayan yıllanmış bir pc oyuncusu olarak bu durumdan üzüntü duysamda malesef durum bu.

Ya bence aldırtmasını bilceksin Mesala Battlefield BC 2 adamlar Multiplayer ağırlık verilmiş oyun multiplayer oynamak için ise orjinal alman şart ben hayatımda orjinal oyun almayan adam ama bu oyun için aldım bunun yeni versiyonuda çıksa alırım acımam hakkını veriyo...

• Oyunların konsolda daha çok satmasının sebebi korsan değiş yabancıların daha çok konsolda oyun oynamasıdır. Eğer dediğiniz gibi korsan yüzünden az satsaydı en çok X360'ta satılmazdı oyunlar.
  • Siz PS3 de Uncharted 2,Killzone 2,GoW 3 oynayında grafik görün Crysis'i bile tokatlıyorlar oynamadan sallamak kolay tabii tek bir platform ile oyuncu olunmuyor maalesef kaçırdığınız onlarca exc oyun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Haziran 2010; 21:31:59 >
  • Crysis i bile tokatlıyor mu? Yok tekmeliyor tepik atıyor Yav tamam PS3 gibi dandik bir konsolu savunun zevk meselesidir de, yuh be arkadaş Crysis i tokatlıyor ne demektir
  • Saydığın exc'lerin sanatsal anlamdaki grafiklerini veya belli grafiksel yanlarını Crysis'tekinden daha çok beğenmiş olabilirsin, ama "Crysis'i bile tokatlıyor" deyip geçmek olmamış Pinky hocam kabul et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Haziran 2010; 22:04:06 >
  • PC de oyun yok ki grafikler iyi olsun 3-5 tane ex oyununuz var zaten onlarıda kaç kişi oynuyor bilmem stratejiymiş sim miş

Ayrıca Cry Engine 2 nin üstünden sular geçeli çok oluyor yeni oyunların çoğu tokat manyağı yaptı Crysis'i ümitlerimiz CryEngine 3'e artık... Ezbere konuşmaya devem edin siz oynamayan adam nrd bilecek ki nsl oyunlar olduğunu, oyunsuzluktan uçmuşsunuz siz havalar da sıcak tabi allah kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Haziran 2010; 22:12:45 >
  • Şu yorum yapanlara bak hepsi PC fanı anasını satayım hiçbirinin evinde ne PS3 ne Xbox 360 vardır kalıbımı basarım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PC de oyun yok ki grafikler iyi olsun 3-5 tane ex oyununuz var zaten onlarıda kaç kişi oynuyor bilmem stratejiymiş sim miş

Ayrıca Cry Engine 2 nin üstünden sular geçeli çok oluyor yeni oyunların çoğu tokat manyağı yaptı Crysis'i ümitlerimiz CryEngine 2'e artık... Ezbere konuşmaya devem edin siz oynamayan adam nrd bielcek ki nsl oyunlar olduğunu, oyunsuzluktan uçmuşsunuz siz havalar da sıcak tabi allah kolaylık versin.

/>

• quote:

arkadaşım gelipte sevda yapan yok.ayrıca gamepad alışırsan fps iyi oynayabilirsin

Sen şimdi gamepadla FPS oynadığın zaman kendini gerçekten FPS oynuyorum mu zannediyorsun ?
    Allah bilir gamepadle oynarken otomatik kitleme yapıyorsundur.

quote:

Şu yorum yapanlara bak hepsi PC fanı anasını satayım hiçbirinin evinde ne PS3 ne Xbox 360 vardır kalıbımı basarım ki...

Haliyle....

Konu başlığı : PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!

Yazanlar : Bil bakalım kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Crysis i bile tokatlıyor mu? Yok tekmeliyor tepik atıyor Yav tamam PS3 gibi dandik bir konsolu savunun zevk meselesidir de, yuh be arkadaş Crysis i tokatlıyor ne demektir

senin hiç uncharted 2 oynadınmı?adamda ps3 yok boş boş konuşuyo.ps3 oynamadığı için.neyse siz dandik pc de yerden oyun bulun oynayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

quote:

Crysis i bile tokatlıyor mu? Yok tekmeliyor tepik atıyor Yav tamam PS3 gibi dandik bir konsolu savunun zevk meselesidir de, yuh be arkadaş Crysis i tokatlıyor ne demektir

senin hiç uncharted 2 oynadınmı?adamda ps3 yok boş boş konuşuyo.ps3 oynamadığı için.neyse siz dandik pc de yerden oyun bulun oynayın artık.

Tamam lanet olsun bize salağız biz aldık pc'leri. Hadi koşun şimdi hop. Daha neyde oynayıp oynamadığımızı bilmeden konuşmayın diyecem de konuşacaksınız yine o yüzden benden bu kadar sizle laf yarıştıracak zamanım yok oyun oynayacam şimdi ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Haziran 2010; 22:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

quote:

arkadaşım gelipte sevda yapan yok.ayrıca gamepad alışırsan fps iyi oynayabilirsin

Sen şimdi gamepadla FPS oynadığın zaman kendini gerçekten FPS oynuyorum mu zannediyorsun ?
    Allah bilir gamepadle oynarken otomatik kitleme yapıyorsundur.

quote:

Şu yorum yapanlara bak hepsi PC fanı anasını satayım hiçbirinin evinde ne PS3 ne Xbox 360 vardır kalıbımı basarım ki...

Haliyle....

Konu başlığı : PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!

Yazanlar : Bil bakalım kim ?

yahu bir şeyi bilmeden yapmadan etmeden nasıl yorum yapıyorsunuz.ayrıca dene gamepad fps oyna alışırsın sonra da çok büyük zevk alırsın.öyle 1 saat oturup ne dandik birşey demekle olmazki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

quote:

Tamam lanet olsun bize salağız biz aldık pc'leri. Hadi koşun şimdi hop. Daha neyde oynayıp oynamadığımızı bilmeden konuşmayın diyecem de konuşacaksınız yine o yüzden benden bu kadar sizle laf yarıştıracak zamanım yok oyun oynayacam şimdi ben

yardım kampanyası başlatayım mı sana.oyun kampanyası.ayrıca kaç yıldır pc oyuncusuyum.sen de ps3 e geç gör farkı

• Hala Crysis videoyu koyuyor kaç yıllık oyun, yeni oyunlardan koy diyecem öyle grafikli oyun ama nerdee yok ki varsa yoksa Crysis.
  • Arkadaşım oynamadığımı veya bilmeden yazdığımı da nerden çıkardın ?

Artık bir şeye körü körüne inatla savunmayı bırakalım,elma ila armutu karıştırmayalım.

PC de mouse+klavye kombinasyonlu oyunlar her ne olursa olsun,oynanış açısından (bakın buraya dikkat,grafik veya diğer kıstaslarla ilgilenmiyorum bile) daha başarılıdır.

Gamepadle AC2,PES hatta Dirt2 bile oynuyorum evet zevk de alıyorum.Ama FPS deme bana,söylediğin şey çok mantıksız.

Veya hepsini unut,eğer sen gamepadle FPS oynayıp zevk alıyorsan,bi de mouse+klavye ile oyna,zevkten uçarsın,ayakların bi daha yere değmez.
  • Onu oynarım bunu oynarım diyenlerin çoğu gelmiş buraya provakatör kontenjanından yer kapmış milleti provoke edip ekran karşısındna kendilerine sövdürteceklerine açıp möthüş exc. oyunlarını oynasalar vik vik konuşacaklarına daha iyi olacak değil mi? Yoksa aptal AI li ziyan grafikli oyunlardan baydınız mı? Ateri oyunları sarmıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.