Şimdi Ara

PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bu eskinin pccisi şimdinin konsol fanı dönek oyun şirketlerini lanetliyoruz burdan.

tabi ki başta rockstar games geliyor. pc ye çıkarılan dandikten öte port gta4 ile sıvayan R*. artık kendisi sadece konsola oyun yapan bir firma. pc yi taktıkları yok..

ikinci olarak capcom geliyor. capcom hiçbir zaman pc ye oyun yapan bir firma olmadı belki ama konsollardan 1 sene sonra pc ye oyun çıkarmak da nedir sayın capcom? kınıyoruz..

üçüncü sırada iğrenç kopya koruma sistemleri ile ubisoft u sayabiliriz. bu koruma sistemleri ile işin gitmeyeceği çok açık. ubisoft zamanında starforce belasını da başımıza açan firma idi. pc ye karşı cephe almış durumdalar ve büyük ihtimal pop un son oyunu sonrası pc ye oyun yapmayacaklar.

sizin de bildiğniiz kin kusmak istediğiniz varsa sıralayın..

ben yeni ps3 aldım ama pcden asla vazgeçmem ve bu döneklikleri asla unutmam. kendilerine göre tabi ki haklı sebepleri var. korsan pc de %80 seviyelerinde seyrederken bu platforma oyun yapmak akıllıca değil tabi ki. ama pc yle dalga geçercesine 1 sene sonra çıkan iğrenç optimizasyon özürlü direk konsoldan port oyunlar da neyin nesi? üstelik limitleri belli olan konsollarla bu limitleri çoktan aşmış pcler arasındaki fark hissedilemiyor bu port oyunlar nedeniyle. konsola yapılan oyun motorları ne yazık ki pc için hafif kalıyor. 3 sene önce çıkan crysis in ayarında grafiksel anlamda güzel oyun hala yok. koca 3 sene!!

konsolların olmadığı bir dünyada crysis'in grafik kalitesi beşe katlanmıştı şimdiye iddaa ediyorum.

bu oyun firmalarına ise hiç zahmet etmeyin lütfen pc platformunu rahat bırakın, babalara bırakın diyorum. o babalara özel bir teşekkür gelsin;

sevgilerle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 8 Haziran 2010; 1:01:59 >

• 4. Microsoft
    Yıllarca Alan Wake'i PC'ye çıkaracağız deyip en sonunda oyunun PC versiyonunu iptal ettikleri için. (İkiyüzlülüğün böylesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 8 Haziran 2010; 1:20:37 >
  • Firmaları düşünürsek PC'ye yaptıkları yatırımların karşılığını çok az alıyorlar ya da hiç alamıyorlar. En canlı örneği konsollara Crysis'in gücü yetmez diyen Yerli'nin açıklamaları. Daha sonra paşa paşa Crysis 2'yi konsollara getirdi ama. Üreticinin cebi dolmuyorsa ne yapsın PC platformunu. Şimdi Xbox'da da korsan var demeyin arkadaşlar; Xbox oyun satışlarında korsanı olmayan Playstation 3'ü bile geride bırakıyor. Sorun tamamen maddiyat bence. Para kazanamıyorsa yatırımda yapmaz...
  • Bunlarmı düşman firmalar?

1 Numara Namco, doğru düzgün bir tane oyunu yok pcde varsa tabi o da.
  •  PC DÜŞMANI OYUN FİRMALARI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 8 Haziran 2010; 1:21:26 >
  • konsolda milyonlar satıyor... pc yi ne yapsın adamlar satış rakamları rezalet.. son olarak ea sport da bıraktı pc yi her sene çıkan nba live serisi ve world cup ı çıkarmadı.. sanırım ilk defa bir fifa oyunu çıkmıyor pc ye
  • Başka şirket kaldımı activision ve ea den başka? ( Çerezleri saymayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 8 Haziran 2010; 1:24:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu Red Dead Redemption u pc e cıkarmadığı için Rockstara az küfür etmedim...

Ama haksızda sayılmazlar, PC oyunlarında korsan çok fazla...
  • 6. epic games
  • Hocam kimseyi bırakmamışsınız saya saya.

Allah'tan geç de olsa çıkarıyorlar oyunlarını PC'ye,hiç yoktan iyidir.

Bu arada özel teşekkürlerimizi Creative Assembly'a da gönderelim,hatalarıyla sevaplarıyla az gecelemedik Total War oyunları karşısında.
  • Güzel oyunlar PC için çok da iyi orjinal satıyorlar ülkemizde bile. Ama R* gibilerine koca bir yaptıkları iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokata

bu oyun firmalarına ise hiç zahmet etmeyin lütfen pc platformunu rahat bırakın, babalara bırakın diyorum. o babalara özel bir teşekkür gelsin;

sevgilerle..

Bunların yanında bide

Metro2033,Company Of Heroes,Stalker Sof,Warhammer

Thq nünde çok iyi oyunları var pc de

• Capcom'a burdan bi SSF4 yüzünden.....
  • Capcom, en azından çıkardığı oyunların hakkını tamamen veriyor
  • PC'ye oyun yapmayan firmalarda dönüp dolaşacak pişman olucaklar.

Yaşasın Blizzard - Valve - THQ - Eidos

Eidos firmasınıda unutmamak lazım.
  • Senelerdir beklerim Konami Metal Gear Solid 3:Snake Eater'ı PC için de çıkarsın diye... Zamanında Playstation 2'de oynadık, daha iyi grafiklerle PC'de de oynamak hayaliyle... Alacağın olsun Konami....
  • 2k games'e ayrıca özel teşekkür. konsollarla hep aynı zamanda çıkardılar oyunlarını pc'ye zira mafia 2 gibi devasa sükse yapacak oyun da aynı zamanda geliyor. ben 2k yapımı pc ye geç gelen oyun bilmiyorum varsa bilgilendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 8 Haziran 2010; 3:06:25 >
  • Strateji diyorum . PC de oynanır diyorum
  • Bu işin bayraktarlığını EA yapıyor yıllardır...
    Bu şirket kadar, müşterisini söğüşleyen ve sömüren bir şirket daha yok yer yüzünde.
  • EA sports tabiki fifanın son serilerini oynayamamak beni çok üzmüştü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.