Şimdi Ara

pc ekranı olarak 32LD550 LG LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dünden beridir araştırıyorum lcd tv lerin monitör olarak kullanılıp kullanılamayacağını henüz kesin bir sonuca varabilmiş değilim ve çok kararsızım alıpta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. tv sadece pc ekranı olarak masa üstü uygulamalarında kullanılacak ve günde en az 7-8 saat ekran başında kalınacak.

sorularım lcd tv de monitör netliğinde masa üstü görebilirmiyim?
    tv teknolojisi monitör teknolojisinden farklımı,uzun saatler yakın mesefa ekran başında kalınacak gözleri rahatsız edermi?

eğer bu soruların cevabı olumluysa yukarıda seçtiğim tv bu iş için uygunmu? bu tv nin kullanıcıları masa üstü performansı hakkında bilgi verirse çok sevinirim..bir diğer seçenek ise samsung ama samsunglar parlak ekranmış yakın mesafe kullanımında dezavantaj yaratacağını düşündüm yorum lütfen hemen bir lcd ekran almalıyım.

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/televizyon/LG-lcd-tv-32LD550.jsp

• Evet bende merak ediyorum bunu hem xbox 360 hem tv hemde bilgisayar monitoru olarak kullanicam?
  • evet lcdtv nin başında monitördeki gibi oturacaksanız kullanamazsınız. monitörler gibi değildir lcd tv ler en yakın 1 metre mesafe bırakmalısınız aranızda.

monitör gibi dibine kadar ekranın giremezsiniz pixeller görünmeye başlar ve monitördeki çözünürlükle lcdtv deki aynı çözünürlük birbirine eşit değildir. monitörde daha derinlik vardır.
  • Arkadaşlar hardcore oyun oynayacağım diyorsanız lcd tv den pc monitörü olmaz,mutlaka azda olsa inputlag oluyor,ben hiçbir zaman aynı keyifi alamadım açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.